UPDATE #NOW

Maestro: Το Netflix αγόρασε κι επίσημα τα δικαιώματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη


JTeam

8 Νοεμβρίου 2022

Maestro: Το Netflix αγόρασε κι επίσημα τα δικαιώματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει στις αρχές του 2023

Το ξέραμε, το είχαμε ακούσει αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη περνά επισήμως στα χέρια του Netflix, με πρεμιέρα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 18 Δεκεμβρίου, και σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2023. Και είναι η πρώτη ελληνική σειρά που το πετυχαίνει.

«Κρατάω το "Maestro" πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο δημιουργός Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ανεξαρτήτως από το αν έχουμε συμφωνήσει ή όχι με την προσέγγιση των κοινωνικών θεμάτων, η σειρά έχει υψηλή αισθητική, εξαιρετικό cast και βρίσκεται πάντα ψηλά στην τηλεθέαση. Περιμένουμε να δούμε πώς θα καταλήξει η ιστορία, όταν ο κύκλος ολοκληρωθεί σε 9 επεισόδια.

«Είμαι πολύ περήφανος για το έργο αυτό, γιατί θεωρώ πως καλλιτεχνικά είναι μια μοναδική στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί. Είμαι εξαιρετικά τυχερός, γιατί χάρη στους συγκεκριμένους ηθοποιούς, η ιστορία του "Maestro" απέκτησε νόημα και ουσία. Για μένα αυτό έχει σημασία. Να μπορείς να πεις την ιστορία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή να έχει νόημα. Η φωτογραφία, η μουσική, το μοντάζ, οι κάμερες και όλοι οι συνεργάτες, έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτιάξουμε ένα έργο στη γλώσσα μας, αλλά που θα μπορεί να σταθεί και παγκόσμια», δήλωνε σε συνέντευξη Τύπου τον Σεπτέμβριο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, πάντως, μάς ενημέρωσε με ένα Instagram post ότι έχει ήδη ξεκινήσει το σενάριο του 2ου κύκλου, ο οποίος λογικά θα χρηματοδοτηθεί από την πλατφόρμα του Netflix.