CELEBRITIES

Η Victoria Pedretti μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση «από πολύ γνωστό ηθοποιό» στα γενέθλιά της


Κλέλια Φατούρου

30 Μαρτίου 2023

Η Victoria Pedretti μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση «από πολύ γνωστό ηθοποιό» στα γενέθλιά της
TheLaterals/Anaïs & Dax/Apostrophe
Η ηθοποιός μοιράστηκε τη δική της εμπειρία, και μάλιστα από γνωστό ηθοποιό

Ας ξεκινήσουμε με το τι είναι σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είναι σίγουρα μόνο ο βιασμός και οτιδήποτε αφορά τη σωματική επαφή. Η παρενόχληση έχει λεκτική μορφή, όπως το να πλησιάσεις μία γυναίκα και να της πεις «Ξέρεις πόσες φορές έχω αυνανιστεί για εσένα;», και αυτό το γράφω με τον ευγενικό τρόπο.

Ε κάτι τέτοιο βίωσε και η πρωταγωνίστρια του 2ου και 3ου κύκλου του "You", και μάλιστα στα περσινά της γενέθλια. Υπάρχει καλύτερο δώρο να ζητήσεις από αυτό; Η ηθοποιός έγινε 28 χρονών την περασμένη εβδομάδα, και θυμήθηκε τα αμέσως προηγούμενα.

«Πέρυσι στα γενέθλιά μου, ένας πολύ γνωστός ηθοποιός με πλησίασε σε ένα πάρτι και μου είπε ότι έχει αυνανιστεί αμέτρητες φορές για εμένα. Σοκαρίστηκα από το θράσος και ειδικά αφού μου είπε πόσο πολύ με σέβεται ως ηθοποιό. LOL!». Τα είπε αυτά σε ένα Instagram post, που αργότερα διέγραψε, και μαζί ανέβασε μία nude selfie, για να στείλει ένα μήνυμα.

«Κάποιες φορές μου αρέσει η σεμνότητα, και κάποιες όχι. Είναι όμως ανέκδοτο να πιστεύω ότι η δική μου σεμνότητα θα με προστατεύσει από κάθε έλλειψη σεβασμού που βιώνω επειδή έχω το σώμα γυναίκας. Επίσης, λέω στο σώμα μου πόσο πολύ το αγαπώ και ότι είναι δικό μου».

Δεν είναι ξεκάθαρο αν έσβησε η ίδια το post ή επειδή παραβίασε κάποιος κανονισμούς για γύμνια στο Instagram αλλά πολλοί χρήστες την πίεσαν να αποκαλύψει την ταυτότητα του πολύ γνωστού ηθοποιού. «Πιστέψτε με, ενημέρωσα το άτομο ότι αν ακούσω οτιδήποτε άλλο παρόμοιο για εκείνον, θα έχει πρόβλημα. Αλλά μπορώ να το διαχειριστώ και δεν έχω ανάγκη την καταστροφή της καριέρας του επειδή είπε κάτι τόσο ηλίθιο. Ο σκοπός του post ήταν το γυμνό σώμα και πώς όλοι νιώθουν ότι έχουν το δικαίωμα να μιλούν για τις γυναίκες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.