CELEBRITIES

Η Scarlett Johansson λέει πως είναι πολύ ευαίσθητη για να έχει social: «Δεν το μπορώ»


JTeam

6 Απριλίου 2023

Η Scarlett Johansson λέει πως είναι πολύ ευαίσθητη για να έχει social: «Δεν το μπορώ»
Splash News
«Τα social media είναι ένα απίστευτα τοξικό μέρος, ειδικά για τους celebrities», σχολίασε ένας fan της μετά τις τοποθετήσεις της

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο "The Skinny Confidential Him & Her Podcast", η Scarlett Johansson μοιράστηκε πρόσφατα τους λόγους για τους οποίους επιλέγει συνειδητά να μείνει μακριά από τα social media.

Όπως αποκάλυψε η 38χρονη star, ακόμα και 20' στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αρκετά για να την κάνουν να νιώσει εξαντλημένη και να της προσθέσουν περισσότερο άγχος στην καθημερινότητά της, ακόμη κι αν μπορούσε να αγνοήσει επικριτικά σχόλια από haters. «Ειλικρινά είμαι πολύ εύθραυστο άτομο για να έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν μπορώ. Ο εγωισμός μου είναι πολύ εύθραυστος. Ο εγκέφαλός μου είναι πολύ εύθραυστος. Είμαι σαν ένα ευαίσθητο λουλούδι», δήλωσε με χιούμορ.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει περισσότερο το Instagram στο παρελθόν, αλλά μόνο για τρεις ημέρες μέσω του λογαριασμού της εταιρείας της. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνειδητοποίησε πόσο χρόνο σπαταλούσε κοιτάζοντας τη σελίδα κάποιου στο Instagram, μαθαίνοντας προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή του, που δεν χρειαζόταν να γνωρίζει.

«Τώρα ξέρω ότι έχεις ένα σκύλο και δύο κόρες και ότι ζεις στο Burbank. Έλεγα πως σπατάλησα 17' του χρόνου μου. Τώρα νιώθω ότι πρέπει να μετακομίσω στην Καλιφόρνια, να πάρω τον συγκεκριμένο σκύλο και να αλλάξω τη ζωή μου με όλους αυτούς τους τρόπους που ένιωθα άσχημα», είπε, εξηγώντας ότι τότε ένιωσε σαν ένα τρίχρονο παιδί, εντελώς «απορροφημένο» με το τηλέφωνο της μαμάς του. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να χειριστεί τον εθισμό της οπότε αποφάσισε να μείνει οριστικά μακριά από τα social media.

Όπως σχολίασε ένας από τους fans της μετά την τοποθέτησή της: «τα social media είναι ένα απίστευτα τοξικό μέρος, ειδικά για τους celebrities».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.