CELEBRITIES

Tina Turner: Ο χορός, ο Βουδισμός, το νόημα της ζωής και όλα όσα την κρατούν νέα στα 83


Κλέλια Φατούρου

20 Απριλίου 2023

Tina Turner: Ο χορός, ο Βουδισμός, το νόημα της ζωής και όλα όσα την κρατούν νέα στα 83
Τι κρατά τόσο νέα την Tina Turner, αν και είναι 83 ετών;

Η Tina Turner είναι ένα είδωλο 83 χρονών, που συνεχίζει να βρίσκει νόημα στη ζωή της, είτε μέσα από απλές καθημερινές συνήθειες, είτε μέσα από τη θρησκεία της. Η βρετανική Vogue μίλησε μαζί της για όλα όσα της δίνουν ώθηση, από την beauty routine της, μέχρι τον χορό, τα social media και το μυστικό για μία καλή ζωή.

Τα καλύτερα beauty tips που έχει μάθει

«Ξεκίνησα έφηβη σε μπάντα με άντρες, οπότε έπρεπε να μάθω να ετοιμάζομαι πολύ γρήγορα και να δείχνω υπέροχη μετά από μεγάλα ταξίδια, σε αμάξια με ζέστη και έχοντας μία μικροσκοπική τουαλέτα». Το μεγαλύτερο μυστικό της διαχρονικά είναι ο ύπνος. «Εντάξει έχω και καλό δέρμα οπότε η ενυδάτωση μου αρκεί». Δεν φορά αρώματα, αλλά θέλει να μυρίζει υπέροχα το σπίτι της.

Η ιεροτελεστία σε κάθε εμφάνιση

«Οι βουδιστικές μου πεποιθήσεις είναι τα θεμέλιά μου. Ακόμα και τώρα που έχω αποσυρθεί, συνεχίζω να ψέλνω σε ένα μικρό δωμάτιο προσευχής στο σπίτι μου. Κάθε μέρα».

Ο χορός ως μόνη άσκηση

«Δεν χρειάζομαι δικαιολογίες για να χορέψω. Το κάνω με την πρώτη ευκαιρία». Λατρεύει επίσης την ομοιοπαθητική και τις ολιστικές θεραπείες.

Τα social media

«Μετά από τόσα χρόνια στη δημοσιότητα, κρατώ σαν θησαυρό τις προσωπικές μου στιγμές. Αν είχα όμως social media όταν ήμουν νέα, θα ήθελα σίγουρα να βλέπω τους αγαπημένους μου μουσικούς και ό,τι αφορά τη μόδα».

Η συμβουλή στον νεότερο εαυτό της

«Θα του έλεγα να παραμείνει δυνατός και να συνεχίσει να παλεύει, γιατί θα έρθουν όλα. Αξίζει η αναμονή».

Το μυστικό για μία καλή ζωή

«Τι σημαίνει καλή ζωή; Η ζωή μου ήταν γεμάτη, αλλά είχε και πολλές θλιβερές στιγμές, που προσπαθώ να ξεχάσω. Ίσως η απάντηση βρίσκεται στο να συνεχίζεις, να αφήνεις πίσω και να γεμίζεις τη ζωή σου με αγάπη. Εκεί βρίσκομαι τώρα και είμαι ευγνώμων».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.