CELEBRITIES

Η Lindsay Lohan ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της


JTeam

26 Απριλίου 2023

Η Lindsay Lohan ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της
Instagram/ lindsaylohan
H 36χρονη star περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Bader Shammas και είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, φορώντας ένα στιλάτο φόρεμα

Η Lindsay Lohan πριν λίγες ώρες μας χάρισε μία από τις πιο τρυφερές της λήψεις αφού έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τον Μάρτιο.

Σε ένα story, η Lohan ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη, φορώντας ένα πράσινο φόρεμα που αναδεικνύει υπέροχα τη νέα εκδοχή του σώματός της ενώ φαίνεται πιο χαρούμενη από ποτέ.

Jenny.Gr

H star ανακοίνωσε μέσω Instagram την εγκυμοσύνη της τον Μάρτιο, όπως είχε κάνει και με τον αρραβώνα της.

Συγκεκριμένα, η 36χρονη είχε δημοσιεύσει ένα βρεφικό φορμάκι, πάνω στο οποίο ήταν γραμμένη η φράση "Coming soon". Το μόνο που ανέφερε δίπλα ήταν: «Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι!». Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2021 ενώ τον περασμένο Ιούλιο οι δυο τους παντρεύτηκαν.

Η Lohan για να κάνει την είδηση γνωστή τότε, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της. «Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Με βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία. Είμαι εκστασιασμένη που είσαι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα θα έπρεπε να νιώθει έτσι κάθε ημέρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.