CELEBRITIES

Ο λόγος που η Blake Lively δεν πήγε στο φετινό Met Gala - H απάντησή της μέσω mirror selfie


JTeam

3 Μαΐου 2023

Ο λόγος που η Blake Lively δεν πήγε στο φετινό Met Gala - H απάντησή της μέσω mirror selfie
@blakelively / instagram
Η πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, δεν ήταν η αναμενόμενη για τη Blake Lively

Αν μια προσωπικότητα μας έλειψε από το Met Gala 2023, αυτή ήταν σίγουρα η Blake Lively, η οποία είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες πως δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο φετινό event προς τιμήν του Karl Lagerfeld. Η φετινή πρώτη Δευτέρα του Μαΐου ήταν διαφορετική για την Lively, αφού αντί για το Met Gala χρειάστηκε να είναι στο σπίτι προκειμένου να φροντίσει τα 4 παιδιά της.

Η διάσημη ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο την τέταρτη κόρη του ζευγαριού και έτσι χρειάζεται να θηλάζει συχνά ή να κάνει pumping μέσα στη μέρα. Για τους πρώτους μήνες με το βρέφος, το pumping βοηθά ιδιαίτερα τη νέα μητέρα στον θηλασμό καθώς πρόκειται για μια μέθοδο (μέσω ειδικής αντλίας), που μιμείται τον θηλασμό του μωρού και έτσι βοηθά την μητέρα να παραγάγει περισσότερο μητρικό γάλα.

Jenny.Gr
@blakelively / instagram

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που η ίδια δημοσίευσε, τα μητρικά της καθήκοντα αλλά και άλλοι προσωπικοί λόγοι την κράτησαν μακριά από το φετινό Met Gala.

Η Lively καταφέρνει ακόμη και στις πιο αυθόρμητες και ρεαλιστικές της selfie, να διατηρεί αυτό το glam στοιχείο της, ενώ δεν διστάζει να παρουσιάσει τις πιο αυθεντικές πλευρές της καθημερινότητάς της, χωρίς φίλτρα και ωραιοποιήσεις. Μεταξύ άλλων, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε πως θα παρακολουθήσει με ανυπομονησία το σπουδαίο event, μια εκδήλωση ιδιαίτερα σημαντική για την ίδια μιας και την επέλεξαν μαζί με τον σύζυγο της Ryan Reynolds για να ανακοινώσουν για πρώτη φορά πως είναι ζευγάρι. Συγκεκριμένα στο Met Gala του 2014, είχαν κάνει την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση.

Jenny.Gr
Met Gala 2014 / Splash News

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.