CELEBRITIES

Το post του Chris Pratt ήταν τόσο αηδιαστικό, που σχολίασε ακόμη κι η πεθερά του


JTeam

5 Μαΐου 2023

Το post του Chris Pratt ήταν τόσο αηδιαστικό, που σχολίασε ακόμη κι η πεθερά του
Splash News
H εικόνα ενός ποδιού που δεν χρειάστηκε ποτέ, κανείς

Καθένας ανεβάζει ό,τι θέλει στα δικά του social media, αυτό το γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι δεν είναι δουλειά μας να κρίνουμε τα προφίλ των άλλων. Το τελευταίο ποστ του Chris Pratt, όμως, δείχνει πως, μάλλον, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για μερικούς κανόνες.

Ο ηθοποιός θεώρησε τέλεια ιδέα να ανεβάσει μία φωτογραφία από το νύχι του μικρού δάχτυλου του ποδιού του. Στη λεζάντα έγραψε "Met Gala Look" (φυσικά και δεν πήγε - τον πείραξε, απ' ό,τι φαίνεται) και, επειδή είμαστε αυτοί οι άνθρωποι, σε προειδοποιούμε πριν σου το δείξουμε. Αν έχεις τόση τόλμη, δες παρακάτω.

Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν πειράζει αν δεν έχεις ωραία πόδια. Είναι απλώς πόδια. Ωστόσο, κρίνοντας από αυτήν την εικόνα του Chris Pratt, εκείνος δεν κόβει καν τα νύχια του. Αν κρίνουμε από τα σχόλια, επίσης, και το κοινό του δεν θεώρησε καλή ιδέα να ανέβει αυτή οι φωτογραφία. Ακόμη κι η πεθερά του σχολίασε «Τι είναι αυτό;».

Εκείνος, το θεώρησε τόσο αστείο που έκανε stories με φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες από το Met Gala, στις οποίες είχε προσθέσει την ανάρτησή του. Από εμάς, και από τους περισσότερους άλλους, είναι όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.