CELEBRITIES

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Το παλάτι του Buckingham δημοσίευσε φωτογραφίες από την τελετή


JTeam

8 Μαΐου 2023

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Το παλάτι του Buckingham δημοσίευσε φωτογραφίες από την τελετή
Instagram/ theroyalfamily
Στις λήψεις, βλέπουμε το βασιλικό ζευγάρι να φορά τους χιτώνες του μετά τη στέψη ενώ σε άλλες χαιρετούν τον λαό της Βρετανίας απο το μπαλκόνι του Παλατιού

Το Παλάτι του Buckingham κυκλοφόρησε εικόνες από την τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου που θα μείνει στην ιστορία. Μαζί του στέφθηκε βασίλισσα και η Camilla, λίγο μετά τη στέψη του μονάρχη.

Ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού στο Instagram δημοσίευσε μία σειρά από νέα στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής, αλλά και όταν ολοκληρώθηκε. Στις λήψεις, βλέπουμε το βασιλικό ζευγάρι να φορά τους χιτώνες του μετά τη στέψη ενώ σε άλλες χαιρετούν τον λαό της Βρετανίας απο το μπαλκόνι του Παλατιού.

H ιστορική τελετή πραγματοποιήθηκε στο Αβαείο του Westminster και την παρακολούθησαν 2.300 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων βασιλείς και βασίλισσες από όλο τον κόσμο, αρχηγοί κρατών και σημαντικές προσωπικότητες.

Στα 74 του χρόνια, ο Κάρολος φόρεσε το στέμμα του Βασιλιά της Αγγλίας και διαδέχθηκε τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο. To Σάββατο 6 Μαΐου θα μείνει στην ιστορία, καθώς πραγματοποιήθηκε η στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ και της Βασιλικής Συζύγου, Camilla.

Εκατομμύρια άτομα από ολόκληρο τον κόσμο παρακολούθησαν την τηλεοπτική και διαδικτυακή μετάδοση της τελετής, είτε από γνήσιο ενδιαφέρον, είτε από απλή περιέργεια. Όπως και να ‘χει, είναι ένα από τα γεγονότα που δεν θα ξεχαστούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.