CELEBRITIES

H Shakira παρακαλάει τον Tom Cruise να πάψει να τη φλερτάρει - «Ήταν απλώς ευγενική»


JTeam

25 Μαΐου 2023

H Shakira παρακαλάει τον Tom Cruise να πάψει να τη φλερτάρει - «Ήταν απλώς ευγενική»
Ένας ακόμη μεσήλικας που μπέρδεψε την ευγένεια με φλερτ

Αν αναρωτιέσαι τι κοινό έχεις με τη Shakira, σου έχουμε την απάντηση: Ένας μεσήλικας μπέρδεψε την ευγένειά της με φλερτ. Απλώς, στη δική της περίπτωση, αυτός ο μεσήλικας δεν είναι ο οδηγός ταξί που σε γυρίζει σπίτι το βράδυ, αλλά ο Tom Cruise. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο F1 Grand Prix στο Miami. Ο ηθοποιός, λέγεται πως «έμεινε άφωνος» όταν την είδε και συνεχίζει να τη φλερτάρει, παρότι εκείνη «τον παρακαλάει να σταματήσει».

Ο Cruise αμέσως αισθάνθηκε ότι είχαν χημεία, η Shakira ήταν απλώς ευγενική. Της έστειλε λουλούδια, όμως δεν της άλλαξε γνώμη, ενώ πηγή ανέφερε στο Heat Magazine ότι φαίνεται να συμπεριφέρεται ακριβώς όπως τότε που ξεκίνησε να βγαίνει με την Katie Holmes. «Ήταν πεπεισμένος ότι είχαν μία πραγματική σύνδεση, την οποία έπρεπε να χτίσουν. Εκείνη δεν θέλει να τον στενοχωρήσει, ούτε να τον κάνει να αισθανθεί ντροπή, αλλά δεν υπάρχει καμία έλξη και τίποτα ρομαντικό από την πλευρά της – ήταν φιλική. Κολακεύτηκε, αλλά δεν ενδιαφέρεται», τονίζει.

Άλλη πηγή, δήλωσε στο Us Weekly πως η Shakira δεν έδειξε στιγμή πως νοιάζεται για το «κυνήγι» του ηθοποιού. «Διάβασε τις φήμες ότι ο Tom την κόρταρε – και πως οι fans λένε τη γνώμη τους – αλλά της φαίνεται αστείο», είπε, τονίζοντας έπειτα ότι αυτήν τη στιγμή, βασική (και μοναδική) προτεραιότητα είναι τα παιδιά της. «Πέρασε καλά όταν μίλησαν, αλλά μέχρι εκεί».

Λευτεριά στη Shakira, θα πούμε εμείς, με την ελπίδα να πάρει το μήνυμα ο Tom και να την αφήσει ήσυχη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.