CELEBRITIES

Priyanka Chopra: «Σκηνοθέτης Bollywood ταινιών μου είπε να δείξω το εσώρουχό μου, για να έχουν λόγο να δουν την ταινία»


Κλέλια Φατούρου

26 Μαΐου 2023

Priyanka Chopra: «Σκηνοθέτης Bollywood ταινιών μου είπε να δείξω το εσώρουχό μου, για να έχουν λόγο να δουν την ταινία»
Instagram/Priyanka Chopra
Δύο μέρες μετά, παραιτήθηκε

Η Priyanka Chopra Jonas έχει να μοιραστεί τη δική της εμπειρία για το άβολο κλίμα που μπορεί να δημιουργήσει ένας σκηνοθέτης για μία γυναίκα στα γυρίσματα. Όχι που δεν θα είχε. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Zoe Report, αναφέρθηκε σε έναν σκηνοθέτη Bollywood ταινιών, που την έκανε να νιώσει σαν αντικείμενο.

«Ήταν το 2002 ή 2003 και υποδυόμουν μία μυστική πράκτορα που έπρεπε να αποπλανήσει κάποιον, γιατί τι άλλο μπορείς να κάνεις αν είσαι μυστική πράκτορας; Αλλά έπρεπε να βγάλω και ένα ρούχο. Ήθελα να κάνω layering αλλά ο σκηνοθέτης ήταν ανένδοτος. «Θέλω να δω το εσώρουχό σου, αλλιώς γιατί να έρθει ο κόσμος να δει την ταινία;», ήταν η απάντηση, αν και δεν το είπε ποτέ στην ίδια.

Jenny.Gr

Για την ακρίβεια, το είπε στη στιλίστριά της, ενώ η Priyanka απλώς στεκόταν εκεί. «Ήταν από αυτές τις στιγμές που σε μειώνουν και ότι σε χρησιμοποιούν, χωρίς να υπολογίζουν εμένα ή την τέχνη μου». Δύο μέρες μετά παραιτήθηκε, επειδή δεν άντεχε να τον βλέπει κάθε μέρα στο σετ. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Αναγκάστηκε να αποζημιώσει την ομάδα παραγωγής, με τα δικά της χρήματα.

Όταν όμως είσαι σε αυτή τη δουλειά από τα 17, μαθαίνεις να προστατεύεις τον εαυτό σου. «Έπρεπε να μάθω από νωρίς πώς να βάζω όρια και να χτίζω τείχη. Νιώθω όμως ότι το κάνω τόσα πολλά χρόνια και κουράστηκα. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πραγματικός και ποιος ο δημόσιος εαυτός μου». Κάποια στιγμή, η Chopra μίλησε και για την απόφασή της να μην ξανασυμμετάσχει σε ταινίες Bollywood.

«Είχα συνεχώς προβλήματα με ανθρώπους, δεν μου έκαναν casting και βαρέθηκα να παίζω πολιτικά παιχνίδια. Είπα ότι χρειάζομαι ένα διάλειμμα». Παρόλα αυτά, το 2017 συμμετείχε στο Baywatch και το 2022, στο "The Matrix Revolutions". Επίσης, έφτιαξε τη δική της rom com, στην οποία παίζει και η Celine Dion και ετοιμάζεται για τον 2ο κύκλο της σειράς "Citadel".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.