CELEBRITIES

Rosie Huntington-Whiteley: «Η αυτογνωσία και η προσαρμοστικότητα σε κάνουν να πετύχεις τους στόχους σου»


JTeam

3 Ιουνίου 2023

Rosie Huntington-Whiteley: «Η αυτογνωσία και η προσαρμοστικότητα σε κάνουν να πετύχεις τους στόχους σου»
CR Fashion Book/Pablo Sáez
Η ιέρεια του minimal στιλ σε μια εκπληκτική φωτογράφιση

Και όμως, όταν η Rosie Huntington-Whiteley εμφανίστηκε στην επικαιρότητα θεωρούσε ότι «η στιγμή» της θα είναι εξαιρετικά σύντομη. Δύο δεκαετίες μετά, το διάσημο μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι ακόμα εδώ και αυτό εξαιτίας της αφοσίωσης και της θέλησής της να παίρνει ρίσκα, πραγματικά ρίσκα.

Η Rosie μεγάλωσε σε μια φάρμα στο Plymouth και η μόδα της φαινόταν θελκτική, αλλά μακρινή. Στο δωμάτιό της υπήρχαν αφίσες από περιοδικά μόδας και τα παρασκήνια της εξίταραν τόσο, που ήθελε να είναι είναι μέρος όλης αυτής της μαγίας. Στα 15 της μπήκε σε πρακτορείο μοντέλων, αλλά ως ασκούμενη και όχι ως μοντέλο. Πέρασε λίγος καιρός για να ξεκινήσει η θεαματική της καριέρα, που όλοι ξέρουμε.

Σήμερα η Rosie Huntington-Whiteley είναι μητέρα δύο παιδιών, CEO της Rose Inc και φυσικά influencer 18 εκατομμυρίων Instagram followers. Στη συνέντευξη του CR Fashion Book η Rosie είπε πως αυτό που θα συμβούλευε τον νεαρότερο εαυτό της αν μπορούσε να του μιλήσει τώρα θα ήταν «Να μην ανησυχεί τόσο και να περνάει καλά. Η αυτογνωσία και η προσαρμοστικότητα σε κάνουν να πετύχεις τους στόχους σου».

Σίγουρα η Rosie δεν άφησε ποτέ τίποτα στην τύχη και δεν αρκέστηκε στο να τη «διαλέγουν» για δουλειές μοντέλου ή ηθοποιού, αλλά ήθελε πάντα να έχει ένα plan b, μια δουλειά που να μπορεί να την συντηρεί όταν το τηλέφωνο δεν χτυπάει. Ίσως επειδή άφησε το σχολείο στα 16 της και οι γονείς της δεν μπορούσαν να τη βοηθήσουν οικονομικά, ίσως γιατί έτσι είναι φτιαγμένη ως προσωπικότητα.

Το γνωστό μοντέλο θεωρείται μια από τις ιέρειες του minimal στιλ. Λατρεύει τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας και θέλει να φοράει τα ρούχα και να μην «τη φοράνε». Σκέφτεται πολύ σοβαρά πριν αγοράσει κάτι, για το αν είναι διαχρονικό, αν μπορεί να συνδυαστεί με άλλο κομμάτια και φυσικά σε πόσες περιστάσεις μπορεί να το φορέσει. Γενικά προτιμάει ρούχα που θα της κάνουν παρέα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Απολάυστε τη στις φωτογραφίες του Pablo Sáez για το Spring/Summer 2023 τεύχος του CR Fashion Book!

Πηγή: CR Fashion Book

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.