CELEBRITIES

O Benjamin Millepied απάτησε τη Natalie Portman και εκείνη πιστεύει ότι ήταν «μία χαζή περιπέτεια»


JTeam

8 Ιουνίου 2023

O Benjamin Millepied απάτησε τη Natalie Portman και εκείνη πιστεύει ότι ήταν «μία χαζή περιπέτεια»
Splash News
Η ηθοποιός διατίθεται να προσπαθήσει να τον εμπιστευθεί ξανά

Ο Benjamin Millepied που, εκτός από Γάλλος, χορευτής και χορογράφος, είναι παντρεμένος με την εξαιρετικά ταλαντούχα, έξυπνη και όμορφη Natalie Portman, *φημολογείται* πως είχε εξωσυζυγική σχέση. Η είδηση κυκλοφόρησε πρώτα στο Voici, δημοσίευμα του οποίου υποστήριζε πως εκείνος διατηρούσε παράλληλο δεσμό, αλλά στο παρελθόν. Και το αμερικανικό People τονίζει πως, σύμφωνα με πηγή, «κράτησε λίγο και έχει λήξει πια».

Πηγή αναφέρει, επίσης, ότι ο Millepied «γνωρίζει πως έκανε τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρήσει η Natalie και να κρατήσουν δεμένη την οικογένειά τους». Εκείνη, από την πλευρά της, «δεν διατίθεται να το ζήσει όλο αυτό μπροστά στα media. Μεγαλύτερη προτεραιότητά της, είναι να προστατεύσει τα παιδιά της και την ιδιωτικότητά τους».

Σύμφωνα με το Us Weekly, βέβαια, η ηθοποιός πιστεύει πως η εξωσυζυγική αυτή σχέση ήταν «κάτι χαζό που δεν σήμαινε τίποτα για εκείνον», ενώ διατίθεται «να δει αν μπορεί να τον εμπιστευθεί ξανά», ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον. Άλλο άτομο που βρίσκεται στον στενό κύκλο τους, βέβαια, λέει πως εκείνη «δεν ξέρει αν θα ξαναφτιάξει η σχέση τους. Αυτήν τη στιγμή, συζητούν για το πώς, μαζί, θα τα βρουν για χάρη των παιδιών», ενώ προσθέτει ότι ο Millepied μετανιώνει για όλα.

Το ζευγάρι – που δεν είναι πρώην, προς το παρόν – γνωρίστηκε το 2010 στα γυρίσματα του Black Swan, στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Portman. Παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν δύο παιδιά – τον Aleph, που είναι 12 ετών, και την Amalia, που είναι 6.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.