CELEBRITIES

Το παράπονο της Sharon Stone για το Hollywood μετά την περιπέτεια της υγείας της


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Ιουνίου 2023

Το παράπονο της Sharon Stone για το Hollywood μετά την περιπέτεια της υγείας της
splashnews.com
Η Sharon Stone αισθάνθηκε σαν να ξεκινούσε πάλι από την αρχή μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η καριέρα της Sharon Stone άλλαξε εντελώς από τη στιγμή που εμφανίστηκε στην ταινία Βασικό Ένστικτό. Ξαφνικά έγινε το κέντρο της προσοχής και η ζωή της άλλαξε μετά από αυτό.

Παρόλη τη φήμη και την επιτυχία τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα πίσω από τις κάμερες. Η διάσημη ηθοποιός πάλευε για την επιμέλεια του παιδιού της, ενώ η καριέρα της δεν ήταν ποτέ ξανά η ίδια. Σύμφωνα με την Stone η περιπέτεια της υγείας της ήταν ο λόγος που το Hollywood της γύρισε την πλάτη.

Η ηθοποιός αναφέρει στο Variety πως μετά το εγκεφαλικό που υπέστει, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και η αποθεραπεία της πήρε 7 χρόνια. «Οι άνθρωποι μου συμπεριφέρονταν με έναν σκληρό και αγενή τρόπο. Από τις γυναίκες στον χώρο της δουλειάς μου μέχρι και την δικαστή που χειρίστηκε την υπόθεση της επιμέλειας του παιδιού μου, κανείς δεν κατάλαβε πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι ένα εγκεφαλικό για τις γυναίκες και τι χρειάζεται για να επανέλθεις - εμένα μου πήρε 7 χρόνια».

Η Stone είδε την καριέρα της να «τσακίζεται» όπως και το ίδιο ίσχυε για τα οικονομικά της, μιας και οι μέρες των παχιών αγελάδων είχαν περάσει. Ευτυχώς, όπως αναφέρει η ίδια, ο οίκος μόδας Dior υπέγραψε μαζί της ένα συμβόλαιο το οποίο ήταν αυτό που την βοήθησε πραγματικά.

«Ήμουν τόσο ευγνώμων στον Bernard Arnault, που με έσωσε προσφέροντας μου το συμβόλαιο με τον οίκο Dior. Αλλά έπρεπε να βάλω ξανά υποθήκη το σπίτι μου. Έχασα ό,τι είχα. Έχασα τη θέση μου στην βιομηχανία, Ήμουν η πιο hot star τότε, ξέρεις. Ήταν όπως με την Πριγκίπισσα Diana και εγώ ήμουν τόσο διάσημη και αυτή πέθανε και εγώ έπαθα εγκεφαλικό. Και μετά ξεχαστήκαμε».

Μια τεράστια σύγκριση, την οποία η ηθοποιός θεωρεί ακριβέστατη όταν ξανθυμάται την καριέρα της. Έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της, όταν πέρασε το εγκεφαλικό επεισόδιο ώστε να το κρατήσει μυστικό από την βιομηχανία, διότι ήξερε ότι θα της έκανε κακό στην δουλειά της.

«Όταν έγινε πρώτη φορά δεν ήθελα να το πω πουθενά, διότι ξέρει ΄πως αν κάτι πάει λάθος με εσένα, είσαι εκτός. Κάτι πήγε στραβά με εμένα και ήμουν εκτός για 20 χρόνια».

Παρόλη την επιτυχία της στο παρελθόν, η Stone αισθάνθηκε σαν να ξεκινούσε πάλι από την αρχή μετά την περιπέτεια της υγείας της, ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας.

«Βρίσκεις τον εαυτό σου στο τέλος της γραμμής στη δουλειά σου. Πρέπει να επαναπροσδιορίσεις από την αρχή τον εαυτό σου».

Πηγή: TheThings

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.