CELEBRITIES

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μόλις έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση και αυτός είναι ο λόγος


JTeam

1 Ιουλίου 2023

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μόλις έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση και αυτός είναι ο λόγος
Splash News
Δείτε παρακάτω το post του για τη χώρα μας

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με μια ανάρτησή του στο Instagram, μόλις έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση σχετικά με την προσπάθεια που κάνει για τη βιοποικιλότητα.

Ο αγγελιοφόρος της ειρήνης του ΟΗΕ για θέματα που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή, τόνισε στην ανάρτησή του πως η Ελλάδα έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θέσπισε νόμους για την διατήρηση της βιοποικιλότητας περιοχών.

Όπως σχολίασε συγκεκριμένα στο τιμητικό post του για τη χώρα μας:

«Η Ελλάδα έγινε πρόσφατα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας (KBAs) στους νόμους και τις πολιτικές της. Τα KBA είναι τα πιο σημαντικά μέρη στον κόσμο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική υγεία του πλανήτη. Αξίζουν συγχαρητήρια για την ελληνική κυβέρνηση να πρωτοστατήσει αναδεικνύοντας το #KeyBiodiversityAreas ως βασικό εργαλείο για την επέκταση ενός δικτύου προστατευόμενων περιοχών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Γη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.