CELEBRITIES

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Αυτή είναι η Ελλάδα. Ήθελαν να κλέψουν τα πετράδια από την μπλούζα μου»


JTeam

2 Ιουλίου 2023

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Αυτή είναι η Ελλάδα. Ήθελαν να κλέψουν τα πετράδια από την μπλούζα μου»
@Robbie Williams / Facebook
Αντιδράσεις μετά τα σχόλια του τραγουδιστή για την συναυλία του στην Ελλάδα

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς συνεχίζει τις συναυλίες του και την περιοδεία του στην Ευρώπη, και παράλληλα προκαλεί εντύπωση με τα όσα λέει. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συναυλίας στη Μαλακάσα, ο τραγουδιστής προχώρησε σε δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν δυσαρέσκεια, αλλά και γέλια.

Συγκεκριμένα, άφησε να υπονοηθεί πως οι Έλληνες θέλησαν να τον κλέψουν. Στη εμφάνιση του, ο Γουίλιαμς φορούσε ένα αμάνικο γιλέκο κεντημένο με πετράδια και με αφορμή αυτό σχολίασε: «Κανείς δεν ήθελε να ακουμπήσει τον π@@@νο μου. Αλλά ήθελαν να κλέψουν τα πετράδια από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να το κρατήσεις αυτό Ρόμπι, αλλά αυτό θα το πουλήσουμε αύριο στο E-bay».

Τα σχόλια έχουν προκαλέσει αμηχανία, αλλά και κάθε είδους αντιδράσεις. Από δυσαρέσκεια και θυμό, μέχρι γέλια. Μετά την συναυλία πάντως ο Ρόμπι Γουίλιαμς προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα ευχαριστώντας την χώρα μας για την συναυλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.