CELEBRITIES

Το Έζρα Μίλερ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για παρενόχληση και νιώθει αδικημένο - Μήπως να ρωτήσουμε και τις γυναίκες;


Κλέλια Φατούρου

3 Ιουλίου 2023

Το Έζρα Μίλερ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για παρενόχληση και νιώθει αδικημένο - Μήπως να ρωτήσουμε και τις γυναίκες;
Instagram/ezramillerflash
Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν παρενόχλησε ποτέ κανέναν

Το Έζρα Μίλερ απάντησε για πρώτη φορά στις κατηγορίες για παρενόχληση, οι οποίες αποσύρθηκαν μετά από δικαστική απόφαση. Τον Ιούνιο του 2022, μία μητέρα από το Greenfield της Μασαχουσέτης, ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός φέρθηκε με απρέπεια μπροστά στην ίδια και στην 11χρονη κόρη της, αγκαλιάζοντας το παιδί και αγγίζοντάς το στους γοφούς. Ένας γείτονας υποστήριξε ότι το Έζρα Μίλερ τους επισκέφθηκε φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, κρατώντας όπλο και ουρλιάζοντας στους ενήλικες περαστικούς.

Αφού η Εισαγγελία του Greenfield απέρριψε τις κατηγορίες, το Έζρα Μίλερ απάντησε για πρώτη φορά, με μία ανακοίνωση, μέσα από το Instagram του. «Πήρα θάρρος από τη σημερινή απόφαση και νιώθω τρομερά ευγνώμων για όσους με στήριξαν και διασφάλισαν τη σωστή χρήση του συστήματος προστασίας. Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να το κάνουν για να τραβήξουν πάνω τους την προσοχή του Τύπου ή για προσωπική εκδίκηση».

Το Έζρα Μίλερ νιώθει ότι αδικήθηκε και στοχοποιήθηκε από έναν άνθρωπο, που του κατέστρεψε τη ζωή και την καριέρα. Να πούμε βέβαια ότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση ο μοναδικός άνθρωπος. Υπήρξαν ανεπίσημες καταγγελίες από πατέρα, όταν η πρώην σύζυγος πήρε τα παιδιά της και έμεινε στο σπίτι του Έζρα Μίλερ, με το μωρό να βάζει σφαίρες στο στόμα του. Αμέτρητες γυναίκες που περιέγραψαν μία αίρεση με ψυχολογική και σεξουαλική κακοποίηση, με κάποιες να δραπετεύουν.

Η δικηγόρος του ηθοποιού, Μαρίσα Έλκινς, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση του Μίλερ με παιδιά και ότι ποτέ δεν έμεινε μόνος του με ανήλικα. «Το Έζρα δεν αρνείται ότι, παλεύοντας με θέματα ψυχικής υγείας, έκανε λάθη και επέδειξε συμπεριφορές που εύχεται να μπορούσε να πάρει πίσω. Οι ψευδείς όμως κατηγορίες έγιναν ακόμα μεγαλύτερο εμπόδιο στην ανάρρωσή του», έλεγε το δελτίο Τύπου που έστειλε στο Rolling Stone.

Ο ηθοποιός πάντως επέστρεψε κανονικά στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του Flash, γεγονός που προκάλεσε αμηχανία, αφού τα γεγονότα της κακοποιητικής του συμπεριφοράς ήταν αρκετά πρόσφατα. Είχε ζητήσει συγγνώμη τον Αύγουστο του 2022 για αυτά, αλλά η αμερικανική δικαιοσύνη αποφάσισε ότι το Έζρα Μίλερ δεν έχει κάνει κάτι λάθος, αν και οπλοφορούσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.