CELEBRITIES

Queen of the North: Ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι έκαναν κόρη


JTeam

4 Ιουλίου 2023

Queen of the North: Ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι έκαναν κόρη
Getty Images
Το δεύτερο μωρό της οικογένειας του Τζον Σνόου είναι εδώ και έτοιμο να κυβερνήσει τον Βορρά σαν τη θεία της, τη Σάνσα

Ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι απέκτησαν κόρη, είναι κι επίσημα γονείς δύο παιδιών κάτω των τριών ετών και, λογικά, ακόμη πιο κοντά στην υπερκόπωση. Εκπρόσωπός τους μίλησε στο People US και επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα, δηλώνοντας ως «το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο που καλωσόρισε ένα κοριτσάκι στην οικογένεια».

Πίσω στον Μάρτιο, ο Χάρινγκτον μιλούσε στο Entertainment Tonight με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς Extrapolations στην οποία πρωταγωνιστεί, και έλεγε πως ο γιος του «ετοιμάζεται να πάθει το σοκ της ζωής του».

«Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει όντως τι θα γίνει», είπε. Ο μικρός δεν είχε ιδέα για το τι θα ακολουθούσε, μάλλον, αλλά ήταν και 2 χρονών. Τώρα έμαθε με τον δύσκολο αλλά σίγουρα γλυκό τρόπο. «Αγαπά τη ζωή», πρόσθεσε. «Το αγόρι μου λατρεύει τη ζωή. Του αρέσει να αναλαμβάνει ευθύνες, θα γίνει εξαιρετικός μεγάλος αδελφός. Είναι πραγματικά τέλειο».

«Προσπαθούμε να τον προετοιμάσουμε», συνέχισε ο ηθοποιός. «Δείχνουμε την κοιλιά της Ρόουζ και λέμε "το μωρό της μαμάς, το μωρό της μαμάς". Και μετά δείχνει την κοιλίτσα του και λέει "το δικό μου μωρό"».

Ο Χάρινγκτον και η Λέσλι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Game of Thrones, όταν εκείνος υποδυόταν τον Τζον Σνόου κι εκείνη την Ίγκριτ. Φυσικά η ζωή συνάντησε την τέχνη και οι πρώτες φήμες για τη μεταξύ τους σχέση ξεκίνησαν το 2012. Χώρισαν για λίγο αλλά τα ξαναβρήκαν και, από τον Απρίλιο του 2016, είναι κι επίσημα ένα από τα πιο αγαπημένα μας σελέμπριτι ζευγάρια.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.