CELEBRITIES

Ο Kit Harington και η Rose Leslie περιμένουν το δεύτερο παιδί τους


JTeam

5 Φεβρουαρίου 2023

Ο Kit Harington και η Rose Leslie περιμένουν το δεύτερο παιδί τους
Instagram/kitharingtonig
Το ζευγάρι έχει και έναν γιο, που είναι 2 χρονών

«Ο γιος μου θα πάθει το σοκ της ζωής του. Δηλαδή θα αποκτήσει αδερφό ή αδερφή», ανακοίνωσε ο Kit Harrington στην εκπομπή του Jimmy Fallon. Ο 36χρονος ηθοποιός και η συνομήλικη σύζυγός του, με την οποία γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς "Game of Thrones", περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, δύο χρόνια μετά τον ερχομό του γιου τους.

«Είμαι τρομοκρατημένος. Με το πρώτο παιδί περπατάς στα σύννεφα και χορεύεις σε μαργαρίτες για 9 μήνες. Οι άντρες τουλάχιστον. Αλλά τώρα πρέπει να λειτουργήσεις πρακτικά, και μάλιστα γρήγορα».

Μίλησε κυρίως για τον μεγάλο του γιο και πώς τον προετοιμάζουν. «Προσπαθούμε σιγά σιγά. Του δείχνουμε την κοιλιά της Rose και του λέμε το μωρό της μαμάς. Και δείχνει την κοιλιά και λέει δικό μου μωρό». Είχε μιλήσει ξανά για τον γιο του και για το ότι λατρεύει το χειροκρότημα, ως αυθεντικό παιδί ηθοποιών.

Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί, παντρεύτηκε το 2018 σε μία ρομαντική τελετή στη Σκοτία και υποδέχτηκαν τον πρώτο τους γιο τον Ιανουάριο του 2021.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.