CELEBRITIES

Naomi Mouse: Η Ναόμι Κάμπελ στην Disneyland με ένα ακατανόητο look


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Ιουλίου 2023

Naomi Mouse: Η Ναόμι Κάμπελ στην Disneyland με ένα ακατανόητο look
Instagram/naomi
Ίσως το polka-dot της Ναόμι Κάμπελ να είναι φόρος τιμής στην Μίνι Μάους

Η Ναόμι Κάμπελ πήγε την κόρη της στην Disneyland και μας έδωσε τροφή για σχόλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το supermodel πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο με το caption «Δεν είναι ποτέ αργά για να γνωρίσεις τον Μίκυ Μάους. Ευχαριστώ πολύ την κόρη μου που με έφερε για πρώτη φορά στην Disneyland».

Για αυτή την τρυφερή οικογενειακή περίσταση, η Ναόμι επέλεξε να φορέσει ένα ασπρόμαυρο μίνι polka-dot φόρεμα, χωρίς μανίκια, με λίγη μαύρη δαντέλα στο τελείωμα. Για να είναι πιο άνετη και να μην σκέφτεται τίποτε άλλο εκτός από τη διασκέδασή τους, το supermodel συνδύασε το φόρεμα με ένα μαύρο κολάν. Η τσάντα της ήταν αρκετά «θορυβώδης» με ασημένια αλυσίδα και κρόσια.

Αυτό που έκανε όμως τη διαφορά ήταν τα χρωματιστά Louis Vuitton sneaker-μποτάκια της. Νέον χρώματα, μαύρο και καθρέφτης, όλα αυτά πάνω σε ένα ζευγάρι sneaker με βέλκρο, χοντρές σόλες και Louis Vuitton graffiti print. Τα συγκεκριμένα παπούτσια κατασκευάστηκαν με συνεργασία με τον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας Στίβεν Σπράους το 2001 και ήταν μέρος της πλέον επιτυχημένης συλλογής «Graffiti».

Βέβαια ό,τι και να φορέσει η Ναόμι το κάνει τόσο δικό της που δύσκολα μπορεί κάποιος να πει ότι κάτι «δεν της πάει». Από στιλιστικής απόψεως όλο το look ήταν εντελώς ακατανόητο, αλλά πάνω στην Ναόμι όλα βγάζουν νόημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.