CELEBRITIES

Η κόρη των Μπέκαμ έγινε 12 και της έκαναν ένα αχρείαστα πανάκριβο πάρτι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Ιουλίου 2023

Η κόρη των Μπέκαμ έγινε 12 και της έκαναν ένα αχρείαστα πανάκριβο πάρτι
Instagram/victoriabeckham
Οι Μπέκαμ και το Prada πάρτι της Χάρπερ για τα 12ατα γενέθλιά της

Γιατί τίποτα δεν λέει «Χρόνια Πολλά» όπως μια επώνυμη τσάντα και η Βικτόρια Μπέκαμ το ξέρει πολύ καλά. Φυσικά και δεν χρειαζόμασταν υπενθύμιση ότι η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν είναι δύο κοινοί γονείς, είναι δύο cool γονείς, οι οποίοι δεν χαλάνε χατίρι στα παιδιά τους. Αυτή τη φορά λοιπόν η οικογένεια Μπέκαμ γιόρτασε τα δωδέκατα γενέθλια της κόρης τους Χάρπερ με ένα υπερ-σίκ πάρτι.

Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα γενέθλια της Χάρπερ στο Prada Caffè στα Harrods στο Λονδίνο. Ένα πάρτι με θέμα τον διάσημο οίκο μόδας είναι ένα πραγματικά σικάτο πάρτι και η Χάρπερ ήταν πολύ χαρούμενη. Η εορτάζουσα πόζαρε με ένα μεγάλο χαμόγελο με το Prada δώρο της, όπως επίσης και με τον μπαμπά της, τη μαμά της και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της.

Η Βικτόρια διάλεξε για αυτή τη σημαντική στιγμή ένα μαύρο maxi φόρεμα με ένα βαθύ ντεκολτέ και μια έντονη καφέ ζώνη, κάνοντας απίθανο κοντράστ με την Χάρπερ που φόρεσε ένα λιλά μεταξωτό φόρεμα με χρωματιστά sneakers και μια λιλά τσάντα που λαμποκοπούσε.

Χρόνια πολλά Χάρπερ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.