CELEBRITIES

Η Σακίρα εμπλέκεται και σε δεύτερη υπόθεση φοροδιαφυγής


JTeam

20 Ιουλίου 2023

Η Σακίρα εμπλέκεται και σε δεύτερη υπόθεση φοροδιαφυγής
Instagram @shakira
Για φορολογικά αδικήματα του 2018, αυτήν τη φορά

Η Σακίρα εμπλέκεται σε υπόθεση φοροδιαφυγής στην Ισπανία. Περίπου 10 μήνες αφότου ορίστηκε η δίκη για την πρώτη υπόθεση φοροδιαφυγής 13.9 εκατομμυρίων δολαρίων στη χώρα και θα πραγματοποιηθεί σε μερικούς μήνες, τώρα έρχεται αντιμέτωπη με δεύτερη έρευνα.

Το δικαστήριο του Εσπλούγκες δε Λιοπρεγκάτ ξεκίνησε τη διαδικασία μετά την καταγγελία της εισαγγελίας σε βάρος της Κολομβιανής τραγουδίστριας για δύο φορολογικά αδικήματα που αφορούν το φόρο εισοδήματος και τον φόρο περιουσίας το 2018.

Το περιβάλλον της Σακίρα, η οποία πλέον κατοικεί στο Μαϊάμι, δηλώνει ότι είναι αθώα και διαβεβαίωσε, σε μια ανακοίνωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι δεν έχει ακόμη ενημερωθεί επισήμως για αυτή τη νέα υπόθεση.

«Για άλλη μια φορά, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια, η τραγουδίστρια έμαθε μέσω των μέσων ενημέρωσης την έναρξη αυτής της νέας έρευνας που καταδεικνύει την μιντιακή πίεση που δέχεται», σχολίασαν οι εκπρόσωποί της, επιμένοντας ότι η Σακίρα «ανέκαθεν ενεργούσε τηρώντας τον νόμο, με βάση τις συμβουλές των καλύτερων ειδικών σε φορολογικά θέματα». Η Σακίρα «επικεντρώνεται πλέον στην καλλιτεχνική πορεία της στο Μαϊάμι και είναι βέβαιη και αισιόδοξη για το αποτέλεσμα» αυτών των ερευνών, πρόσθεσαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.