CELEBRITIES

Η Μαρία Σαράποβα κάνει διακοπές στη μαγευτική Μάνη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Ιουλίου 2023

Η Μαρία Σαράποβα κάνει διακοπές στη μαγευτική Μάνη
Instagram/mariasharapova
Η Μαρία Σαράποβα αποφάσισε να περάσει μερικές ημέρες στη Μάνη

Και η Μαρία Σαράποβα επέλεξε τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τις διακοπές, όχι σε έναν τόσο κοσμικό προορισμό όπως η Κιάρα Φεράνι, αλλά στη μαγευτική Μεσσηνιακή Μάνη. Η πρώην #1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις ανέμελες στιγμές της.

Βέβαια αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από όταν η αθλήτρια ήταν ακόμα στην ενεργό δράση, φαίνεται να μην έχει συνηθίσει να κάνει διακοπές το καλοκαίρι. Αυτό δεν είναι δικό μας συμπέρασμα, αλλά το έγραψε η ίδια στο caption των φωτογραφιών «Διακοπές το καλοκαίρι; Ακόμα μοιάζει πρωτόγνωρο» ανέφερε.

Η Σαράποβα διαμένει στην Καρδαμύλη στο πανέμορφο σπίτι του συγγραφέα Πάτρικ Λη Φέρμορ, το οποίο είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση.

Να θυμήσουμε πως η Μαρία Σαράποβα κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο τένις κέρδισε 2 Roland Garros, 1 Αυστραλιανό Open, 1 Αμερικάνικο Open και φυσικά το Wimbledon. Αποσύρθηκε το 2020.

Jenny.Gr
Instagram/mariasharapova

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.