CELEBRITIES

H Μπέλα Χαντίντ για τους 10 μήνες χωρίς αλκοόλ: «Είμαι περήφανη για όποιον ανακαλύπτει τον νηφάλιο εαυτό του»


JTeam

26 Ιουλίου 2023

H Μπέλα Χαντίντ για τους 10 μήνες χωρίς αλκοόλ: «Είμαι περήφανη για όποιον ανακαλύπτει τον νηφάλιο εαυτό του»
Είναι νηφάλια, κάνει ένα διάλειμμα από όλα και είναι καλά

Η Μπέλα Χαντίντ κάνει ένα διάλειμμα, μετά από καιρό. Το 2022, περπάτησε σε 35 shows, πρωταγωνίστησε σε 20 μεγάλες καμπάνιες, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue, πήρε τον τίτλο του Μοντέλου της Χρονιάς στα Fashion Awards και όλοι μιλούσαν για εκείνη μετά την επίδειξη για τη συλλογή Coperni SS23, όταν έφτιαξαν ένα φόρεμα πάνω της, με σπρέι. Το 2023 είναι πιο ήρεμο επαγγελματικά, ενώ γίνονται αλλαγές και στην προσωπική της ζωή καθώς χώρισε με τον Μαρκ Κάλμαν.

Τώρα, με αφορμή τον Dry July έκανε ένα ποστ στο IG και μοιράστηκε τη χαρά της που είναι νηφάλια εδώ και 10 μήνες.

«Είμαι σχεδόν 10 μήνες χωρίς αλκοόλ! Είμαι τόσο περήφανη για όλους όσοι ανακαλύπτουν τον νηφάλιο εαυτό τους. Ή για οποιονδήποτε είχε το θάρρος να ανοίξει το μυαλό του απέναντι στον Dry July», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα.

Η Μπέλα Χαντίντ έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μάχη της με την κατάθλιψη και το άγχος, καθώς και με τη νόσο Lyme. Αποτελεί πρότυπο για πολλούς εκεί έξω, και η στήριξή τους φαίνεται στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.