CELEBRITIES

Μπρους Γουίλις: Η κατάσταση της υγείας του όλο και χειροτερεύει - Τι δήλωσε πρώην σύντροφός του


JTeam

27 Ιουλίου 2023

Μπρους Γουίλις: Η κατάσταση της υγείας του όλο και χειροτερεύει - Τι δήλωσε πρώην σύντροφός του
Splash News
Μια όχι και τόσο ευχάριστη ενημέρωση για την υγεία του Μπρους Γουίλις

Ήταν κάτι αναμενόμενο, ωστόσο το γεγονός πως επιβεβαιώνεται προκαλεί θλίψη στο κοινό του διάσημου ηθοποιού. Ο Μπρους Γουίλις τα τελευταία χρόνια διαγνώστηκε με αφασία και μετωποκροταφική άνοια, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την υποκριτική, να έχει απώλεια μνήμης και δυσκολίες στην ομιλία και την κίνηση.

Η οικογένεια του ηθοποιού από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ πριν από μερικούς μήνες, η κόρη του Ταλούλα Γουίλις, αποκάλυψε πως εξακολουθεί να την θυμάται, αλλά σύντομα, αυτό θα άλλαζε.

Και τώρα, η πρώην σύντροφος του Μπρους Γουίλις, Μαρία Μπράβο, μίλησε για την υγεία του, σύμφωνα με το ισπανικό Marca. Η φιλάνθρωπος παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση, στο Global Gift Gala και αποκάλυψε πως ο 68χρονος ηθοποιός βρίσκεται όλο και πιο μακριά από την ανάρρωση.

«Γίνεται όλο και χειρότερα» τόνισε. «Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του, με την Έμμα και δυστυχώς είναι μια ασθένεια που χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη».

H σχέση του Μπρους Γουίλις με την Μαρία Μπράβο

Ο Μπρους Γουίλις και η Μαρία Μπράβο, η σχέση των οποίων διήρκεσε δύο χρόνια, γνωρίστηκαν στα εγκαίνια ενός εστιατορίου, του Planet Hollywood, στις αρχές του 2000, καθώς η φιλάνθρωπος μετακινούνταν μεταξύ Λος Άντζελες και Μαρμπέλα της Ισπανίας.

Παρά τον χωρισμό τους, η Μπράβο μίλησε με γλυκά λόγια για τον ηθοποιό, όταν έμαθε για την κατάσταση της υγείας του. «Όλη μου η αγάπη στον Μπρους και την όμορφη οικογένειά του», είχε γράψει σε ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.