CELEBRITIES

Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρετά τη Σινέντ Ο' Κόνορ με Ντίνο Χριστιανόπουλο


JTeam

28 Ιουλίου 2023

Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρετά τη Σινέντ Ο' Κόνορ με Ντίνο Χριστιανόπουλο
Σε άλλη ανάρτηση, η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε τη Σινέντ Ο' Κόνορ με μια φωτογραφία με τριαντάφυλλα, ενώ στην εικόνα είναι γραμμένο, στα αγγλικά, το διάσημο δίστιχο

Η Σινέντ Ο' Κόνορ βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της αστυνομίας, ο θάνατος της Ιρλανδής τραγουδίστριας δεν θεωρείται ύποπτος.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις σκέφτηκε μεταξύ άλλων, να αποχαιρετήσει την αντισυμβατική τραγουδίστρια με ένα δίστιχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου μέσω Instagram.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της, γράφοντας το εξής μήνυμα: «Κάποτε άκουσα τη Σινέντ να τραγουδά α καπέλα σε ένα άδειο παρεκκλήσι στην Ιρλανδία. Ήταν υπό κατασκευή, στην ιδιωτική κατοικία του οικοδεσπότη μας. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Στη συνέχεια πήγαμε μαζί να δούμε τον Eminem σε ένα φεστιβάλ. Την αγάπησα. Τη μουσική της. Τη ζωή της. Αυτό είναι τόσο λυπηρό. Δείτε το ντοκιμαντέρ "Nothing Compares". Εξαιρετικό. Ραγίζει καρδιές. Αναπαύσου καλά. Αναπαύσου με δύναμη. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Σε άλλη ανάρτηση, η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε τη Σινέντ Ο' Κόνορ με μια φωτογραφία με τριαντάφυλλα, ενώ στην εικόνα είναι γραμμένο, στα αγγλικά, το δίστιχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου «και τι δεν κάνατε για να με θάψετε / όμως ξεχάσατε πώς ήμουν σπόρος».

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Ο' Κόνορ βρέθηκε «χωρίς τις αισθήσεις της» και «κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου». «Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή» προστίθεται από την αστυνομία, σε σχετική ανακοίνωση.

Οι δικοί της ανακοίνωσαν την είδηση το βράδυ της Τετάρτης «με μεγάλη θλίψη», λέγοντας ότι «η οικογένεια και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι».

Ο θάνατός της ήρθε έναν χρόνο αφότου ο 17χρονος γιος της, Σέιν, αυτοκτόνησε, τον Ιανουάριο του 2022. Η μουσικός, η οποία άλλαξε το όνομά της σε Σουντάντα Σαντακάτ το 2018 όταν ασπάστηκε το Ισλάμ, είπε μετά τον θάνατο του γιου της ότι έσβησε «το φως της ζωής της».

Η ίδια αντιμετώπιζε χρόνια θέματα ψυχικής υγείας. Ήταν ο άνθρωπος που με μία διασκευή, αυτήν του Νothing Compares 2 U του Πρινς, έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο σημαντικές (και αμφιλεγόμενες) καλλιτέχνιδες που έκανε τα πρώτα βήματα στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και αποθεώθηκε στα ’90s.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.