CELEBRITIES

H Τζέσικα Τσαστέιν εξηγεί γιατί «χρειάστηκε ένα διάλειμμα» από τον κολλητό της Όσκαρ Άιζακ, μετά το "Scenes of a Marriage"


Κλέλια Φατούρου

4 Αυγούστου 2023

H Τζέσικα Τσαστέιν εξηγεί γιατί «χρειάστηκε ένα διάλειμμα» από τον κολλητό της Όσκαρ Άιζακ, μετά το "Scenes of a Marriage"
Τα γυρίσματα ήταν πολύ έντονα και χρειάστηκε ένα μεγάλο διάλειμμα από τη σχέση τους

Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτόν τον ηλεκτρισμό μεταξύ της Τζέσικα Τσαστέιν και του Όσκαρ Άιζακ στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας; Ήταν το 2021 και προωθούσαν τη σειρά "Scenes from a Marriage" του HBO, που ολοκληρώθηκε σε έναν κύκλο. Χάδια, αγκαλιές και ηλεκτρισμένα βλέμματα, που μάς έβαλαν σε σκέψεις, αφού οι δύο φίλοι ήταν παντρεμένοι με άλλους.

Η αλήθεια ήταν όμως ότι οι δύο ηθοποιοί ήταν πολλά χρόνια καλοί φίλοι, εξ ου και η οικειότητα. Εκείνη όμως η σειρά έμελλε να απομακρύνει τους δύο φίλους. Έτσι υποστηρίζει τουλάχιστον η Τσαστέιν σε συνέντευξή της στο Vanity Fair. «Η σειρά που κάναμε ήταν πολύ δύσκολη. Τον αγαπώ τον Όσκαρ αλλά η αλήθεια είναι ότι η φιλία μας δεν ήταν πια η ίδια. Θα είμαστε μια χαρά, αλλά μετά από αυτό ήθελα χώρο να αναπνεύσω. Υπήρξαν πολλά «σ'αγαπώ και σε μισώ» στη σειρά».

Παρόλα αυτά, λατρεύει τη δουλειά της και τα δυνατά συναισθήματα που της χαρίζει. «Υπάρχει πολλή κάθαρση, απλώς προτιμώ να ζω με ηρεμία στο σπίτι μου, όπου δεν χρειάζεται να βασανίζομαι». Η συγκεκριμένη δουλειά πάντως τους έδωσε και υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, ενώ ο Άιζακ διεκδίκησε και Emmy την ίδια χρονιά.

Η Τσαστέιν παίρνει θέση και για τη μαζική απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών του Χόλιγουντ. «Νομίζω ότι τα συμβόλαια δεν είναι καθόλου δίκαια, και δεν μιλώ για τον εαυτό μου. Είμαι σε μία θέση που μπορώ να ζήσω την οικογένειά μου αλλά πολλοί ηθοποιοί δεν μπορούν. Πρέπει να ενωθούμε όλοι και να το κάνουμε μέχρι να αλλάξουν οι συνθήκες. Από ό,τι έχω ακούσει, θα είναι μία μάχη που θα κρατήσει καιρό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.