CELEBRITIES

Η Μαντόνα ετοιμάζεται να συνεχίσει την περιοδεία της - Η ανακοίνωση στο Instagram


JTeam

10 Αυγούστου 2023

Η Μαντόνα ετοιμάζεται να συνεχίσει την περιοδεία της - Η ανακοίνωση στο Instagram
Instagram/ madonna
Η ταλαιπωρία της Μαντόνα με τη βακτηριακή λοίμωξη φαίνεται να είναι σε ύφεση αφού ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την περιοδεία της

Λίγο διάστημα μετά την περιπέτεια που πέρασε με τη βακτηριακή λοίμωξη, η Μαντόνα φαίνεται πως επανέρχεται δυναμικά, ανακτώντας τον χαμένο της εαυτό. Η 64χρονη σταρ της ποπ όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα και πάλι στη σκηνή για την περιοδεία της, "Celebration", αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλο αυτόν τον καιρό. Η ίδια το ανακοίνωσε με ένα post στο Instagram κάνοντας το κοινό της να ανυπομονεί για τη μεγάλη της επιστροφή.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «πρόκειται να ταξιδέψει σύντομα» κοντά στο κοινό της.

Προκειμένου να γνωστοποιήσει την ευχάριστη είδηση, φόρεσε έναν μαύρο κορσέ και δερμάτινα μαύρα γάντια, χαρίζοντας στον φακό ενδιαφέρουσες λήψεις, Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Καλοντυμένη αλλά δεν έχω να πάω πουθενά… Σύντομα, πολύ σύντομα, θα ταξιδέψω κοντά σας». Σε κάποιες από τις φωτογραφίες, η Μαντόνα φαίνεται να ποζάρει μπροστά στη βιβλιοθήκη της, ενώ δεν διστάζει να φωτογραφηθεί μέχρι και στο μπάνιο του σπιτιού της.

H Μαντόνα όπως φαίνεται, κατάφερε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε, ανακτώντας πια τις δυνάμεις της. Ως βακτηριακή λοίμωξη, από την οποία υπέφερε, ορίζεται η νόσος που έχει προκληθεί από βακτήρια. Τα βακτήρια συνυπάρχουν με τον ανθρώπινο οργανισμό ποικιλοτρόπως. Δημιουργούν αποικίες στις επιφάνειες του σώματος (συμβίωση) προσφέροντας διάφορα οφέλη. Επίσης, μπορούν να δημιουργήσουν και παρασιτική σχέση με τον ανθρώπινο οργανισμό.

Κάποια από τα γενικά συμπτώματα μιας βακτηριακής λοίμωξης περιλαμβάνουν αίσθημα κούρασης, πυρετό, πρησμένους λεμφαδένες στον λαιμό, τις μασχάλες ή τη βουβωνική χώρα, ναυτία ή έμετο, πονοκεφάλους. Ειδικότερα, τα συμπτώματα μιας μολυσμένης πληγής μπορεί να περιλαμβάνουν πέρα από τα παραπάνω, ερυθρότητα στην περιοχή του τραύματος, ιδιαίτερα εάν εξαπλωθεί ή σχηματίσει κόκκινο σημάδι, πύον που σχηματίζεται γύρω ή στάζει από το τραύμα, καθυστερημένη επούλωση πληγών.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια βακτηριακή λοίμωξη που προέρχεται από ιό ή έχει εκδηλωθεί σε ήπια μορφή υπάρχει ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε δευτερογενή βακτηριακή λοίμωξη. Αν ο ασθενής παρατηρήσει κάποια αλλαγή ή χειροτερέψει η κατάστασή του ή ακόμα και αν εμφανιστούν συμπτώματα τα οποία δεν είχε, θα πρέπει να επισκεφθεί τον γιατρό του

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.