CELEBRITIES

Royal Tea: Η Κέιτ Μίντλετον "τηλεφωνεί αργά το βράδυ" στον Χάρι, για να του φτιάξει το κέφι


JTeam

14 Αυγούστου 2023

Royal Tea: Η Κέιτ Μίντλετον "τηλεφωνεί αργά το βράδυ" στον Χάρι, για να του φτιάξει το κέφι
Φαίνεται πως η Κέιτ προσπαθεί σοβαρά για τη συμφιλίωση του Χάρι και του Ουίλιαμ

Σε κάθε οικογένεια υπάρχει λίγο drama, όλοι το ξέρουμε και, ενδεχομένως, το ζούμε. Στη βασιλική οικογένεια, το drama βρίσκεται σε άλλο επίπεδο (πράγμα που επίσης ξέρουμε), όμως ίσως και να υπάρχει πιθανότητα να γεφυρωθούν οι διαφορές του Ουίλιαμ, της Κέιτ και του Χάρι.

Φήμες, δηλαδή πηγές της Daily Express, λένε πως, παρότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον μικρότερο αδελφό του ή τουλάχιστον δεν είναι έτοιμος προς το παρόν, η σύζυγος του κάνει μεγάλη προσπάθεια και “τον παίρνει τηλέφωνα αργά το βράδυ”, ως ένδειξη καλοσύνης, ευγένειας και - γιατί όχι; - συμφιλίωσης.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του outlet αναφέρει πως η Κέιτ Mίντλετον είναι “μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο Μπάκιγχαμ όσον αφορά στη συμφιλίωση” του Χάρι και του Γουίλ.

“Η Κέιτ επικοινωνεί με τον Χάρι προσπαθώντας να του φτιάξει το κέφι και να τον πείσει να μην ανησυχεί υπερβολικά για τις προσωρινές αναποδιές”, ανέφερε πηγή. “Η σχέση τους παρέμεινε ακέραια, και το ότι εκείνη εξακολουθεί να τον στηρίζει, ειδικά σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, σημαίνει πολλά για εκείνον. Η Κέιτ λυπάται πολύ για εκείνον. Της είναι πολύ δύσκολο να τον βλέπει να τα περνάει όλα αυτά, και την αγγίζει συναισθηματικά”.

Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε πως ο Ουίλιαμ δεν είναι έτοιμος ακόμη για το επόμενο βήμα.

Ίσως υπάρχει ελπίδα, τελικά;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.