CELEBRITIES

Άσλεϊ Όλσεν: Γέννησε «κρυφά» το πρώτο της παιδί


JTeam

15 Αυγούστου 2023

Άσλεϊ Όλσεν: Γέννησε «κρυφά» το πρώτο της παιδί
Splash Ideal Images
Η Άσλεϊ Όλσεν όλο αυτό το διάστημα κρατούσε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Η Άσλεϊ Όλσεν τα τελευταία χρόνια έχει κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι ελάχιστες. Η 37χρονη σταρ γέννησε το πρώτο της παιδί υπό άκρα μυστικότητα και μάλιστα ακόμη δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ο σύζυγός της είναι ο Λούις Έισνερ και σύμφωνα με τα ξένα μέσα ο γιος τους θα πάρει το όνομα Ότο.

Ακριβώς την ίδια τακτική ακολούθησαν και στον γάμο τους που έγινε στις 28 Δεκεμβρίου 2022, σε μια κλειστή τελετή στο Bel Air της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την Page Six, ο γάμος τους είχε περίπου 50 καλεσμένους και κράτησε έως αργά.

Η Όλσεν και ο Έισνερ είχαν μια αρκετά «κλειστή» σχέση και σπάνια εμφανίζονταν μαζί δημόσια. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή τους ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μια γιορτή για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό από τον πατέρα του, ο οποίος είναι σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην συντάκτης της Vogue.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.