CELEBRITIES

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Η fashion φωτογράφηση, το τέλος του Stranger Things, ο γάμος και το πρώτο της άρωμα


Κλέλια Φατούρου

18 Αυγούστου 2023

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Η fashion φωτογράφηση, το τέλος του Stranger Things, ο γάμος και το πρώτο της άρωμα
WWD/katiemccurdy
Η 19χρονη ηθοποιός έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση της ζωής της

Καταλάβαμε ότι η Μίλι Μπόμπι Μπράουν δεν είναι πια παιδί, όταν αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Τζέικ Μπον Τζόβι. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από τη σειρά "Stranger Things", ενώ ήταν 11 χρονών, μάς δείχνει το πέρασμά της στην ενηλικίωση, (και )μέσα από τη μόδα.

Εμφανίζεται στο editorial του WWD, σε styling του Άλεξ Μπαντία και φωτογράφηση από την Κέιτ ΜακΚέρντι. Το timing ήταν εξαιρετικό, αφού η Μπράουν μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα, "Wildly Me", έχοντας ήδη το δικό της beauty brand, "Florence by Mills" από το 2019. «Δεν μου επέτρεπαν να βάζω άρωμα όταν ήμουν μικρότερη. Είμαι όμως 19, ανακαλύπτω το ποια είμαι σιγά σιγά και το άρωμα με κάνει να νιώθω περισσότερο γυναίκα. Είναι σαν το επόμενο βήμα».

Το Barbiecore Versace

Jenny.Gr
WWD/katiemccurdy

Το cover look

Jenny.Gr
WWD/katiemccurdy

Το bodysuit

Jenny.Gr
WWD/katiemccurdy

Το lingerie

Jenny.Gr
WWD/katiemccurdy

Αυτή είναι σίγουρα η νέα εποχή της Μίλι Μπόμπι Μπράουν. Οδεύοντας προς το φινάλε της σειράς που την καθιέρωσε, δημιούργησε το δικό της beauty brand, ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το βιβλίο της "Nineteen Steps". Ό,τι κάνει, έχει τη δική της σφραγίδα, μάλλον επειδή την ενδιαφέρει να να είναι ειλικρινής με τη γενιά της. «Το άρωμά μας είναι σαν δεύτερο δέρμα, αποτελείται από φυσικά συστατικά και είναι ένας συνδυασμός νοσταλγίας και πραγματικότητας. Η παρασκευή του ήταν πολύ σημαντική για εμένα γιατί μεγάλωσα βάζοντας συνέχεια πράγματα στο πρόσωπό μου, που δεν είχα ιδέα τι περιείχαν».

Αυτό είναι που την ώθησε στο να κάνει κάτι δικό της. «Είναι σημαντικό να ξέρεις τις ανάγκες του δέρματός σου. Δεν έχει να κάνει με το πώς να βάζεις ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά με το πώς να σε φροντίζεις χωρίς να φοβάσαι τις ατέλειές σου. Να τις αγκαλιάζεις γιατί είναι κομμάτι του εαυτού σου. Είναι ένα brand που εξελίσσεται μαζί μου».

Σε ό,τι αφορά στη μόδα, εμπνέεται από διάφορες γυναίκες. Από την Μπλέικ Λάιβλι «που δεν έχει στιλίστα», αλλά και τα πρωτοποριακά looks της Ζεντάγια. «Έχω περάσει όλες τις φάσεις, αλλά τώρα βρίσκομαι στη minimal. Θέλω απαλά υφάσματα και καθόλου στενά ρούχα. Θέλω να τα φοράω, και όχι αυτά εμένα».

Βρίσκεται επίσης και σε minimal φάση, όσον αφορά στα social media. Κάνει ένα διάλειμμα και τα χρησιμοποιεί μόνο όταν θέλει να δει το κοινό να χρησιμοποιεί τα προϊόντα της ή για να ποστάρει αδέσποτα ζώα που ψάχνουν σπίτι. «Νιώθω απλά ότι δεν μου προσέφεραν κάτι και ότι ζω τη ζωή μου με μεγαλύτερη ελευθερία». Κάπως έτσι διαχειρίζεται και το θέμα του γάμου της. «Οι προετοιμασίες προχωρούν, αλλά είναι σημαντικό για εμένα να τις κρατώ ιδιωτικές. Είναι μικρές πολύτιμες στιγμές».

Δηλώνει έτοιμη για το φινάλε του Stranger Things (σε αντίθεση με εμάς), αλλά είναι λογικό αν σκεφτείς ότι απασχόλησε όλη την εφηβική ζωή της, κλονίζοντάς την ψυχικά με διάφορους τρόπους. «Νομίζω ότι είμαι έτοιμη. Ήταν τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, αλλά το νιώθω σαν να τελειώνω το σχολείο. Είμαι έτοιμη να συνεχίσω να ανθίζω παραμένοντας ευγνώμων για όσα μου χάρισε. Ήρθε όμως ο καιρός να ζήσω τη δική μου ζωή και να δημιουργήσω τα δικά μου μηνύματα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.