UPDATE #NOW

Η Millie Bobby Brown έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα, εμπνευσμένη από την ιστορία της οικογένειάς της


JTeam

27 Μαρτίου 2023

Η Millie Bobby Brown έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα, εμπνευσμένη από την ιστορία της οικογένειάς της
Instagram/Millie Bobby Brown
Θα διαβάσουμε το βιβλίο της στις 12 Σεπτεμβρίου

Το 2020, η Millie Bobby Brown έχασε την αγαπημένη γιαγιά της, Ruth, η οποία έπασχε από Alzheimer. Τότε έγραψε ένα αφιερωματικό ποστ για εκείνη, αναφερόμενη στις αναμνήσεις της γιαγιάς της από τον πόλεμο, με την υπόσχεση ότι θα γράψει για όλα όσα της έμαθε. Και μόλις το έκανε πράξη.

Η 19χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από το Instagram της ότι το πρώτο της μυθιστόρημα λέγεται "Nineteen Steps" και θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. «Το βιβλίο είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα για μία υπέροχη, θαρραλέα 18χρονη γυναίκα, τη Nellie Morris, που ζει με την οικογένειά της στο Bethnal Green του Λονδίνου, την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν συμβαίνει ένα τραγικό ατύχημα μία νύχτα, οι συνέπειες είναι καταστροφικές. Και η ζωή της Nellie δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια».

Ο εκδότης της, William Morrow, δεν αποκάλυψε το εξώφυλλο του βιβλίου αλλά μάς διαβεβαιώνει ότι είναι μία επική ιστορία απώλειας, μυστικών και λαχτάρας. Η ιστορία έχει βασιστεί στα πραγματικά γεγονότα της οικογένειας της Millie Bobby Brown, έτσι όπως της τα διηγήθηκαν οι παππούδες της.

Η πρωταγωνίστρια του Stranger Things έχει γενικώς την τάση να εμπνέεται από τους προγόνους της, σε οτιδήποτε κάνει. Το beauty brand της, "Florence by Mills", έχει πάρει το όνομα της προγιαγιάς της, Florence, η οποία «ήταν μία γυναίκα που αποδεχόταν τον εαυτό της και έκανε μόνο πράγματα που της έδιναν χαρά». Τα έχει κάνει όλα η Millie Bobby Brown, και είναι μόλις 19 χρονών.