CELEBRITIES

H Ζεντάγια, σαν άλλη Νίκη της Σαμοθράκης, στη νέα καμπάνια της Lancôme


JTeam

29 Αυγούστου 2023

H Ζεντάγια, σαν άλλη Νίκη της Σαμοθράκης, στη νέα καμπάνια της Lancôme
Η σειρά προϊόντων μακιγιάζ Lancôme x Louvre είναι εμπνευσμένη από εμβληματικές γυναίκες της τέχνης

Στη Γαλλία, η ομορφιά συνάντησε την τέχνη. Το Μουσείο του Λούβρου συνεργάστηκε με τη Lancôme για μία συλλογή προϊόντων μακιγιάζ εμπνευσμένη από τις πιο εμβληματικές φιγούρες γυναικείας δύναμης και ισχύος, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Θα δούμε την παλέτα Richelieu Wing, προς τιμήν του αγάλματος της διάσημης Ελληνίδας ποιήτριας, Κορίννας, που δημιούργησε ο γλύπτης Ετιέν Γκουά. Η αρχαία θεά Υγεία είναι, επίσης, στο προσκήνιο, με ένα limited-edition serum της σειράς Advanced Génifique. Η Άρτεμις των Γαμβίων του Πραξιτέλη και ο πίνακας «Ηχώ και Νάρκισσος» του Νικολά Πουσέν έχουν, επίσης, αποτελέσει πηγή έμπνευσης makeup products.

Το αποκορύφωμα της καμπάνιας, ωστόσο, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η πρωταγωνίστριά της, η Ζεντάγια. Ποζάρει συμπληρώνοντας τη Νίκη της Σαμοθράκης και δηλώνει πως, στα μάτια της, η στάση της Νίκης αποτελεί «δυνατό σύμβολο επιτυχίας».

Jenny.Gr

«Και για εμένα, αυτό είναι η πραγματική ομορφιά: Το να αντλούμε δύναμη από την ιστορία μας, για να μας δώσουμε φτερά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.