CELEBRITIES

Λίλι Τζέιμς: Περνά το καλοκαίρι των ονείρων της στην Ελλάδα και εύχεται περισσότερες ημέρες σαν και αυτές


JTeam

31 Αυγούστου 2023

Λίλι Τζέιμς: Περνά το καλοκαίρι των ονείρων της στην Ελλάδα και εύχεται περισσότερες ημέρες σαν και αυτές
@lilyjamesofficial / instagram
«Περισσότερες ημέρες σαν και αυτές» εύχεται η Λίλι Τζέιμς μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα

Το Χόλιγουντ ψηφίζει σταθερά Ελλάδα και οι διάσημοι celebrities που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά, το απολαμβάνουν όσο τίποτα. Για την ακρίβεια, όχι απλώς το απολαμβάνουν, αλλά εύχονται περισσότερες ημέρες σαν και αυτές που περνούν εδώ, νιώθουν ευγνώμων και δεν θέλουν με τίποτα να αποχωριστούν τις ελληνικές θάλασσες και τον ήλιο.

Μετά την Μάργκο Ρόμπι που μετά το tour σε νησιά κατέληξε στη Σίφνο, τη Ντούα Λίπα, τη Κλόντια Σίφερ, τη Ντέμι Μουρ, τον Τζορτζ Κλούνει, τους αδερφούς Χέμσγουορθ, τον Ομπάμα και πολλούς ακόμη, σειρά είχε η ηθοποιός Λίλι Τζέιμς.

Η 34χρονη ηθοποιός βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες τόσο στην Αθήνα, αλλά σε ελληνικά νησιά. Οι διακοπές της ήταν τόσο ευχάριστες που η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές μερικές από τις στιγμές της. Στα στιγμιότυπα η ίδια απολαμβάνει ηλιοθεραπεία και island hopping με ένα πολυτελές γιοτ, ποτά και γέλια σε beach bars, καθώς επίσης και ελληνικό φαγητό. Να σημειωθεί πως μαζί της, ήταν και η μητέρα της, η επίσης ηθοποιός Ninette Mantle.

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Λίλι Τζέιμς στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.