CELEBRITIES

Ρόμπι Γουίλιαμς: Aφόδευσε πάνω του ενώ βρισκόταν στη σκηνή (αλλά συνέχισε να τραγουδάει)


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2023

Ρόμπι Γουίλιαμς: Aφόδευσε πάνω του ενώ βρισκόταν στη σκηνή (αλλά συνέχισε να τραγουδάει)
splashnews.com
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς σε ένα ποστ στο Instagram είπε πως αφόδευσε πάνω του, επί σκηνής και ανέλυσε την ιστορία

Ο διάσημος τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε σε όλους ένα εξαιρετικά ατυχές συμβάν σε μια από τις συναυλίες του. Ο Γουίλιαμς αναγκάστηκε να αφοδεύσει στο παντελόνι του, ενώ τραγουδούσε πάνω στη σκηνή.

«Κάποιες φορές οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες “αερίζονται” πάνω στη σκηνή» γράφει πάνω στο ασπρόμαυρο σκίτσο που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ρόμπι Γουίλιαμς. Σε αυτό το ποστ αποφάσισε να μοιραστεί την περιπέτειά του στην σκηνή.

Το 2011 κατά τη διάρκεια της περιοδείας που έκαναν οι Take That ο Ρόμπι Γουίλιαμς έπαθε τροφική δηλητηρίαση, το οποίο ήταν «φριχτό», όπως ανέφερε. «Δυστυχώς έπρεπε να ακυρώσουμε μια συναυλία στη Δανία εξαιτίας αυτού. Ακόμη νιώθω άσχημα» έγραψε.

Λίγες ημέρες αργότερα, εμφανίστηκαν στο Άμστερνταμ, αλλά «Δεν ήμουν ακόμη αρκετά καλά, αλλά τόλμησα να ανέβω στη σκηνή. Ήμουν στην επισφαλή θέση να μην μπορώ να εμπιστευτώ μια πο@@ή. Κάτι ατυχές, γιατί αυτό χρειάστηκε να κάνω στο πρώτο τραγούδι μου, το “Let me entertain you”» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν ήταν απλά μια πο@@ή. Όμως, διατήρησα τη συγκρότησή μου και έδωσα το 100%».

Στο ίδιο ποστ ο τραγουδιστής κάλεσε τους followers του να μαντέψουν ποιος τραγουδιστής «αερίζεται» επί σκηνής και σε ποιο τραγούδι και ποιος δεν το έχει κάνει ποτέ. Ο ίδιος πάντως απάντησε και είπε πως «αερίζεται» ο Μικ Τζάγκερ όταν τραγουδά το “Jumping Jack Flash”» και θεώρησε πως ο Τομ Γιορκ δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Too much info; Ίσως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.