CELEBRITIES

Τζο Τζόνας – Σόφι Τέρνερ: Χωρισμός για το ζευγάρι μετά από 4 χρόνια γάμου


JTeam

4 Σεπτεμβρίου 2023

Τζο Τζόνας – Σόφι Τέρνερ: Χωρισμός για το ζευγάρι μετά από 4 χρόνια γάμου
@sophiet / instagram
Ένα μεγάλο κύμα χωρισμών έχει ξεκινήσει και σειρά έχουν οι Τζο Τζόνας – Σόφι Τέρνερ.

Το καλοκαίρι και πόσο μάλλον ο Αύγουστος, ήταν γεμάτος από χωρισμούς στο Χόλιγουντ. Ήταν οι υπερπανσέληνοι που έκαναν τη ζημιά; Ήταν άραγε ο ενθουσιασμός του καλοκαιριού; Το σίγουρο είναι πάντως, πως ένα μεγάλο κύμα χωρισμών έχει ξεκινήσει και σειρά έχουν οι Τζο ΤζόναςΣόφι Τέρνερ.

Σύμφωνα με ξένες πηγές, το σπίτι του ζευγαριού έχουν ήδη επισκεφθεί δικηγόροι προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες του διαζυγίου. Όλα δείχνουν πως τους τελευταίες 6 μήνες περίπου, ο 34χρονος τραγουδιστής και η 27χρονη ηθοποιός αντιμετώπιζαν προβλήματα στον γάμο τους, τα οποία τελικά δεν κατάφεραν να λύσουν. Κάτι το οποίο, αργά ή γρήγορα παρατήρησαν και οι θαυμαστές, αφού ο τραγουδιστής είχε εμφανιστεί στις τελευταίες του συναυλίες χωρίς τη βέρα του, και επίσης η Σόφι έλειπε από το κοινό. Δυο στοιχεία, τα οποία δεν συνήθιζαν να κάνουν.

Jenny.Gr
@sophiet / instagram

Μεταξύ άλλων να σημειωθεί πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019 στο Las Vegas αμέσως μετά τα Billboard Music Awards, ενώ μερικούς μήνες μετά διοργάνωσαν και την πιο επίσημη τελετή σε ένα κάστρο στη Γαλλία. Τον γάμο τους ακολούθησαν ταξίδια στις Μαλδίβες και στην Ιταλία, ενώ στις 22 Ιουλίου του 2020, η Τέρνερ και ο Τζόνας υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τη Willa, χωρίς ποτέ να έχουν παραδεχτεί δημόσια πως η ηθοποιός ήταν έγκυος.

H Τέρνερ έφερε την δεύτερη κόρη της στον κόσμο τον Ιούλιο του 2022 και είχε πει πριν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού:

«Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να βλέπω την κόρη μου να μεγαλώνει. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα μεγαλώσουμε την οικογένεια μας. Είναι η καλύτερη ευλογία. Η κόρη μου νομίζω ότι απλώς πιστεύει ότι η κοιλιά είναι το μωρό και αυτό είναι το όνομά της. Αλλά είναι πολύ πιο έξυπνη από το κανονικό, οπότε νομίζω ότι έχει μια ιδέα. Θέλει την μαμά της όλη την ώρα, διεκδικεί την επικράτειά της», δήλωνε τότε η Βρετανίδα σταρ.


Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον Απρίλιο, ενώ μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχουν επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.