CELEBRITIES

Σόφι Τέρνερ και Τζο Τζόνας επιβεβαίωσαν το διαζύγιό τους με μια λιτή και απέριττη ανακοίνωση


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2023

Σόφι Τέρνερ
«Ο γάμος της Σόφι Τέρνερ και του Τζο Τζόνας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα»

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, συμφωνήσαμε από κοινού να τερματίσουμε φιλικά τον γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες ως προς το γιατί, αλλά, πραγματικά, αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά να μπορούν όλοι να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας».

Με αυτά τα λόγια το πρώην ζευγάρι, Σόφι Τέρνερ και Τζο Τζόνας, θέλησαν να επιβεβαιώσουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τους ήθελαν να έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου. Οι φήμες περί χωρισμού του διάσημου ζευγαριού, ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν ο τραγουδιστής εμφανίστηκε για πρώτη φορά χωρίς την βέρα του. Λίγο αργότερα, ξένες πηγές ανέφεραν πως ο ίδιος έχει επικοινωνήσει με δικηγόρους προκειμένου να ξεκινήσει την αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο της κομητείας του Μαϊάμι. Και τώρα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Ποιοι λόγοι οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό

Μόλις ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση διαζυγίου από την ηθοποιό του «Game of thrones» και του τραγουδιστή των «Jonas Brothers», ξεκίνησαν και οι φήμες σχετικά με τους λόγους και τις αιτίες χωρισμού.

Σύμφωνα με τις πηγές της Daily Mail, «ο γάμος τους έχει πληγεί ανεπανόρθωτα» και προσπαθούν να μοιραστούν την κηδεμονία των παιδιών τους. Το ΤΜΖ αναφέρει μεταξύ άλλων, πως ο Τζο ήταν εκείνος που ασχολιόταν περισσότερο με την ανατροφή των παιδιών. «Εκείνος τα φρόντιζε και περνούσε χρόνο μαζί τους». Ενώ σε ένα άλλο σημείο, τονίζεται πως τα προβλήματα ανάμεσα τους, είχαν ξεκινήσει τους τελευταίους έξι μήνες.

«Ο γάμος του ζευγαριού άρχισε να διαλύεται εξαιτίας των έντονων διαφορών στον τρόπο ζωής, με τον Τζόνας να προτιμά να μένει στο σπίτι, ενώ η Τέρνερ ήθελε να διασκεδάζει. Έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής», δήλωσε μια πηγή. «Η 27χρονη Σόφι Τέρνερ «ένιωθε παγιδευμένη στον γάμο της και της έλειπαν τα νεανικά, ξέγνοιαστα χρόνια, μιας και παντρεύτηκε και έκανε παιδιά σε αρκετά νεαρή ηλικία», συμπληρώνεται στην Daily Mail.

Jenny.Gr
@sophiet / instagram

Η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας άρχισαν να βγαίνουν το 2016 και τον Οκτώβριο της επόμενης χρονιάς ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Παντρεύτηκαν κρυφά στο Λας Βέγκας την 1η Μαΐου 2019 και ένα μήνα αργότερα έκαναν δεύτερη τελετή στο Chateau de Tourreau, στη νότια Γαλλία, στην οποία παρέστησαν φίλοι και συγγενείς του.

Tέλος να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες- τριών και δύο ετών- και ο Τζο Τζόνας ζητά την κοινή επιμέλειά τους. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο ο τραγουδιστής αναμένει ότι θα γίνει σεβαστό, σύμφωνα με τα έγγραφα διαζυγίου που κατέθεσε στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.