CELEBRITIES

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι υποστηρίζει όσες γυναίκες χωρίζουν πριν τα 30 και έχει τους λόγους της


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2023

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι υποστηρίζει όσες γυναίκες χωρίζουν πριν τα 30 και έχει τους λόγους της
@emrata / instagram
«Χωρίζοντας στα 30 σου, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου», τόνισε η Ραταϊκόφσκι

Είναι γνωστό πως έχουμε κάπως χάσει το μέτρημα με τους χωρισμούς στο Χόλιγουντ, αλλά και στην πραγματική ζωή. Ένα από τα πιο πρόσφατα διαζύγια, είναι και αυτό της 27χρονης Σόφι Τέρνερ και του Τζο Τζόνας, οι οποίοι ανακοίνωσαν και επίσημα πριν από μερικές ώρες ότι ακολουθούν χωριστούς δρόμους, ύστερα από 4 χρόνια γάμου.

Το γεγονός αυτό, φαίνεται να αποτέλεσε και την αφορμή για ένα νέο βίντεο της Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία θέλησε να μοιραστεί τις δικές της απόψεις σχετικά με τα διαζύγια και τους χωρισμούς, που αφορούν γυναίκες κάτω των 30 ετών. Για την ακρίβεια, το διάσημο μοντέλο θέλησε μέσα από την δική της εμπειρία, να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να φύγουν από τον γάμο τους, όσο πιο νωρίς και όσο «έχουν τη ζωή μπροστά τους».

Στο σημείο αυτό, να σημειωθεί πως και η ίδια παντρεύτηκε στα 26 της χρόνια, με τον Sebastian Bear-McClard. Ωστόσο, χώρισαν μετά από 4 χρόνια, ύστερα από κατηγορίες εις βάρος του, για απιστία.


«Φαίνεται πως πολλές νεαρές γυναίκες χωρίζουν πριν κλείσουν τα 30 τους», δήλωσε αρχικά η Εμράτα. «Ως μια γυναίκα που παντρεύτηκε στα 26 της και που έχει χωρίσει εδώ και πάνω από έναν χρόνο, οφείλω να σου πω πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό».

«Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να είσαι στα 30 σου, να είσαι ακόμη hot, ίσως να έχεις και κάποια χρήματα στην άκρη, να προσπαθείς να καταλάβεις τι πραγματικά θες από τη ζωή σου και από τα πάντα, και να έχεις δοκιμάσει και τον γάμο. Αλλά και να έχεις καταλάβει πως το παραμύθι του γάμου, δεν είναι αυτό που είχες φανταστεί», συνέχισε μέσα από το βίντεο της, απευθυνόμενη σε νεαρές γυναίκες.

@emrata

personally i find it chic to be divorced by the age of 30

♬ original sound - Emrata

Μεταξύ άλλων, η Έμιλι απευθύνθηκε σε όσους και όσες νιώθουν στρες σχετικά με το διαζύγιο και διστάζουν να κάνουν το βήμα. Στο βίντεο δεν έχασε την ευκαιρία, και έτσι θέλησε να τους παροτρύνει να πάρουν την απόφαση. «Είναι καλό (το διαζύγιο). Συγχαρητήρια», πρόσθεσε. Τέλος να σημειωθεί πως στην λεζάντα του σχετικού βίντεο, άφησε για μήνυμα: «Προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ σικ το να χωρίζεις πριν τα 30 σου».

Ανεξάρτητα από τις επιλογές του καθενός να διακόψει ή όχι τον γάμου του και σε όποια ηλικία επιθυμεί, εμείς κρατάμε το γεγονός πως η Έμιλι, θέλησε να υποστηρίξει με τον δικό της, έμμεσο τρόπο, την Σόφι Τέρνερ, σε ένα χολιγουντιανό διαζύγιο, το οποίο παίρνει διαστάσεις, καθώς φαίνεται πως Τζο Τζόνας κατηγορεί την Σόφι για το τέλος του γάμου τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.