CELEBRITIES

Έλτον Τζόν: Πουλάει το πολυτελές διαμέρισμά του 1.200τμ. στην Ατλάντα


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2023

Έλτον Τζόν: Πουλάει το πολυτελές διαμέρισμά του 1.200τμ. στην Ατλάντα
Instagram/eltonjohn
Το διαμέρισμα θα πουληθεί για περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια

Μετά από 32 χρόνια, ο διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης, Σερ Έλτον Τζον, αποφάσισε να πουλήσει το πολυτελές διαμέρισμά του στην Ατλάντα. Το διαμέρισμα, που βγαίνει προς πώληση μέσω του Sotheby's International Realty, είναι 1.200 τετραγωνικά μέτρα, βρίσκεται στον 40ο όροφο του πύργου κατοικιών «Park Place» και κοστίζει περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο τραγουδιστής εφόσον μένει πλέον με την οικογένειά το στην Αγγλία και έχει ένα ακόμα σπίτι στη Νίκαια της Γαλλίας, δεν χρειάζεται πλέον αυτό το τεράστιο διαμέρισμα. Επίσης τελειώνει και η περιοδεία του στις Η.Π.Α. οπότε δεν του χρησιμεύει ούτε ως βάση στην Αμερική.

«Έχω ζήσει εδώ για 30 χρόνια και μου άρεσε κάθε λεπτό. Λοιπόν, Ατλάντα, θα σε πάρω μαζί μου στην καρδιά μου, στην ψυχή μου και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ» είχε πει ο Έλτον Τζον κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Ατλάντα.

Η Wall Street Journal υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής αρχικά είχε αγοράσει μια μεζονέτα στον 360 όροφο για το ποσό των 925.000 δολαρίων στις αρχές του ‘90. Όμως στη συνέχεια αναγκάστηκε να διαμορφώσει και να αγοράσει άλλα 6 διαμερίσματα, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί την τεράστια συλλογή έργων τέχνης του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.