CELEBRITIES

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανοίγει ξανά η υπόθεση με την καταγγελία εις βάρος του, για βιασμό


JTeam

5 Οκτωβρίου 2023

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανοίγει ξανά η υπόθεση με την καταγγελία εις βάρος του, για βιασμό
@Splash News
Ξανά στις δικαστικές αίθουσες η καταγγέλλουσα του Κριστιάνο Ρονάλντο - Zητά να ανοίξει πάλι η υπόθεση

Πρόκειται για μια αρκετά μπερδεμένη ιστορία, η οποία ξεκίνησε το 2018, όταν και έγινε η καταγγελία. Συγκεκριμένα, η Κάθριν Μαγιόργκα- που έχει συναινέσει στη δημοσιοποίηση του ονόματός της- έχει καταγγείλει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη βίασε στο Λας Βέγκας το 2009. Ωστόσο, δεν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος του ποδοσφαιριστή, καθώς ο δικαστής έκανε λόγο για ανεπαρκείς αποδείξεις.

Η Μαγιόργκα ωστόσο δεν δείχνει έτοιμη να εγκαταλείψει την συγκεκριμένη υπόθεση και πριν από μερικούς μήνες έκανε έφεση, ζητώντας από δικαστήριο στις ΗΠΑ να αναιρέσει την απόφαση του Ιουνίου του 2022 να απορριφθεί η υπόθεση και να ανοίξει ξανά η αγωγή που έχει καταθέσει.

Tι καταγγέλει η Κάθριν Μαγιόργκα εις βάρος του Ρονάλντο

Η Κάθριν Μαγιόργκα, πρώην εκπαιδευτικός και μοντέλο από το Λας Βέγκας, ήταν 25 ετών όταν γνώρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε κλαμπ, το 2009, και στη συνέχεια πήγε μαζί με τον ποδοσφαιριστή και άλλα άτομα στη σουίτα του. Στην αγωγή της αναφέρει ότι ο Πορτογάλος της επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα από τα υπνοδωμάτια. Από την άλλη πλευρά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσω των δικηγόρων του, επέμεινε ότι η σεξουαλική επαφή τους ήταν συναινετική και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία εμπιστευτικότητας το 2010, όπου η Μαγιόργκα έλαβε 375.000 δολάρια από τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι πριν από έναν χρόνο, η δικαστής Τζένιφερ Ντόρσι απέρριψε την υπόθεση και επέβαλε πρόστιμο 335.000 δολαρίων στον δικηγόρο της Μαγιόργκα (μια αρκετά ασυνήθιστη κίνηση), επειδή ενήργησε «κακόβουλα» καταθέτοντας την αγωγή εκ μέρους της.

Σε αυτά τα πλαίσια, κατατέθηκε η έφεση της Μαγιόργκα, με την οποία ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση. Οι δικηγόροι της υποστηρίζουν ότι η καταγγέλλουσα δεν δεσμεύεται από τη συμφωνία, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι συνεργάτες του την παραβίασαν, όταν τον Απρίλιο του 2017 το Spiegel δημοσίευσε άρθρο για την υπόθεση.

Το άρθρο, με τίτλο «Το μυστικό του Κριστιάνο Ρονάλντο», βασιζόταν σε δικαστικά έγγραφα που είχαν διαρρεύσει μέσω ιστοσελίδας. Οι δικηγόροι του Ρονάλντο υποστήριξαν ότι τα έγγραφα αυτά και η συμφωνία εχεμύθειας προστατεύονται από το απόρρητο μεταξύ δικηγόρου και εντολέα και ανέφεραν ότι δεν μπορούν να θεωρηθούν αποδεικτικά στοιχεία. Η δικαστής αποδέχθηκε αυτό το επιχείρημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.