UPDATE #NOW

Ο Κέβιν Σπέισι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο - «Μούδιασε το αριστερό μου χέρι για 8''»


JTeam

5 Οκτωβρίου 2023

Ο Κέβιν Σπέισι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο - «Μούδιασε το αριστερό μου χέρι για 8''»
SplashNews/Thomas Krych
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Ουζμπεκιστάν

Έντονη αδιαθεσία ένιωσε ο Κέβιν Σπέισι, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Ουζμπεκιστάν, κι έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο 64χρονος άρχισε να αισθάνεται δυσφορία όσο ήταν στο μουσείο της Τασκένδης. «Βίωσα κάτι απρόσμενο σήμερα», είπε ο Κέβιν Σπέισι στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του κινηματογραφικού φεστιβάλ της Τασκένδης που ήταν ο λόγος που βρέθηκε στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε για το γεγονός ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. «Κοίταζα τις εκπληκτικές τοιχογραφίες, όταν ένιωσα όλο το αριστερό χέρι μου να μουδιάζει για περίπου οχτώ δευτερόλεπτα. Το τίναξα, αλλά το είπα αμέσως στους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν και πήγαμε σε ιατρικό κέντρο», περιέγραψε.

«Όλα ήταν απολύτως φυσιολογικά και είμαι ευγνώμων που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό», είπε, συμπληρώνοντας: «Αλλά αυτό, με έκανε να σκεφτώ πόσο εύθραυστη είναι η ζωή για όλους μας».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σπέισι στα τέλη Ιουλίου, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. Οι συνολικά 9 κατηγορίες από 4 άνδρες αφορούσαν σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και εξαναγκασμό σε σεξ χωρίς συναίνεση. Ο Σπέισι δήλωνε αθώος, υποστηρίζοντας ότι οι σχέσεις ήταν πάντα συναινετικές, ενώ υπήρξαν και εκείνες που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ σεξουαλικά.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, γιατί ο ηθοποιός διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του Old Vic Theatre του Λονδίνου, από το 2001 έως το 2013.