CELEBRITIES

Η Κάρεϊ Μάλιγκαν μιλά στη Vogue για τη νέα της ταινία και τη «θεραπεία ονείρων» που έκανε με τον Μπράντλεϊ Κούπερ


Στεφανία Παπαδημητρίου

10 Οκτωβρίου 2023

Η Κάρεϊ Μάλιγκαν μιλά στη Vogue για τη νέα της ταινία και τη «θεραπεία ονείρων» που έκανε με τον Μπράντλεϊ Κούπερ
«Ξέρω πως ο κόσμος θα μιλήσει για το Maestro σαν να είναι βιογραφία, αλλά δεν είναι – είναι μία ταινία για έναν γάμο. Έναν πολύ περίπλοκο γάμο»

Η Κάρεϊ Μάλιγκαν είναι μία σταρ – δεν χωρά αμφιβολία. Στο Maestro, όμως, δεν είναι η πρωταγωνίστρια. Δεν θα μπορούσε να είναι – υποδύεται τη σύζυγο του κορυφαίου συνθέτη Λέοναρντ Μπέρνσταϊν (Μπράντλεϊ Κούπερ). Με αφορμή αυτόν τον ρόλο, έδωσε συνέντευξη στη Vogue, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο και μίλησε για την ταινία, τη συνεργασία με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την προετοιμασία που έκανε, για να ενσαρκώσει τη Φελίσια Μοντίλετζερ.

«Ξέρω πως ο κόσμος θα μιλήσει για το Maestro σαν να είναι βιογραφία, αλλά δεν είναι – είναι μία ταινία για έναν γάμο. Έναν πολύ περίπλοκο γάμο», είπε.

Πράγματι, βλέπουμε μία γυναίκα που υποτίθεται ότι πρέπει να κρατήσει την οικογένεια στην εντέλεια, ενώ ο άντρας της ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο. Να κάνει πως δεν ξέρει για τις ερωτικές σχέσεις του με άντρες, να τον αφήσει ελεύθερο να εξερευνήσει την ταυτότητά του. Κι έναν ομοφυλόφυλο συνθέτη που δεν έχει παραδεχτεί ούτε στον ίδιο του τον εαυτό ποια είναι η πραγματική του σεξουαλικότητα. Είναι μία ταινία αφιερωμένη σε δύο ανθρώπους που αγαπιούνταν πολύ.

«Η μεταξύ τους σύνδεση ήταν βαθιά. Φώτιζαν ο ένας τον άλλο. Μπορείς και να το ακούσεις – υπάρχουν κασέτες με διαλόγους τους και είναι σαν να χορεύουν», εξήγησε.

«Για εκείνη (τη Φελίσια), η προδοσία δεν ήταν το σεξ – είναι ότι ένιωθε πως κάποιος εισέβαλε στον χώρο που κρατούσε για εκείνον (τον Μπέρνσταϊν), γιατί αυτή τον καταλάβαινε, αυτή του ήταν απαραίτητη».

Δεν έχει προετοιμαστεί περισσότερο για ταινία, και το λέει η ηθοποιός που έπαιξε στο Promising Young Woman. Χρειάστηκε να περάσει πολλές ώρες με τον Μπράντλεϊ Κούπερ για να αποκτήσουν την απαραίτητη χημεία, έκαναν ακόμη και πενθήμερο «dream workshop», στο οποίο χρησιμοποιούσαν τα όνειρα προκειμένου να συνδέσουν το υποσυνείδητό τους μ’ εκείνο των χαρακτήρων που υποδύονται.

«Εγώ ήξερα τις δυνατότητές της», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κούπερ «Το μόνο που της ζήτησα, ήταν να προετοιμαστεί μαζί μου. Της είπα “Θα το πάμε μέχρι τέλους για να ξεγυμνώσουμε τις ψυχές μας ο ένας στον άλλο;” Και μου είπε “Οκ, πάμε. Είμαι μέσα”».

«Υπάρχουν τόσοι τρόποι να πεις μία ιστορία για τον Λέοναρντ Μπέρνσταϊν», λέει η Μάλιγκαν. «Μάλιστα, υπάρχει μία εκδοχή με μόνο μία ή δύο σκηνές της Φελίσια. Αυτό που λατρεύω σ’αυτό, είναι ότι περιστρέφεται γύρω από όσα δημιούργησα μαζί. Δεν τα έκανε ολομόναχος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.