CELEBRITIES

Κανένας Ντι Κάπριο: Ο Σκορσέζε παρουσίασε τη νέα του μούσα στο TikTok


JTeam

19 Οκτωβρίου 2023

Κανένας Ντι Κάπριο: Ο Σκορσέζε παρουσίασε τη νέα του μούσα στο TikTok
Ποια Μισέλ Φάιφερ και ποιος Ρόμπερτ Ντε Νίρο;

Η Φραντσέσκα Σκορσέζε ξέρει καλά τι θέλει το κοινό της στο TikTok, και το προσφέρει απλόχερα: Content με τον πατέρα της. Αυτήν τη φορά, ο διάσημος σκηνοθέτης και εν δυνάμει TikToker, Μάρτιν Σκορσέζε, αναζητά την επόμενη μούσα του.

«Είχα μία μούσα για πολλά, πολλά χρόνια, έκανα δέκα ταινίες με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο», είπε. «Άλλη μούσα, ο Λίο Ντι Κάπριο». Έχει δουλέψει με εξαιρετικούς καλλιτέχνες, τώρα ήθελε κάτι διαφορετικό, κάτι νέο.

«Χρειάζομαι μία αλλαγή, να βρω κάτι που μπορώ να πάω ένα βήμα παραπέρα, στο επόμενο επίπεδο. Τι θα είναι αυτό; Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα για σένα – χωρίς να θέλω να σε κάνω να νιώσεις άβολα. Έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα και θεωρώ πως ίσως βγει κάτι από αυτό», συνέχισε. Και γύρισε την κάμερα στον σκύλο του, τον Όσκαρ.

Ο Σκορσέζε ζήτησε τα βασικά: Να δει τον φόβο, τη θλίψη, την αγάπη. Κι ο Όσκαρ τα έκανε όλα, βγήκε από το comfort zone του, έδωσε το κάτι παραπάνω. Κυρίως, έδωσε το βίντεο που χρειάζεσαι σήμερα, αν η μέρα σου δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελες.

@francescascorsese The Muse @Oscar #fyp #martinscorsese #oscar #schnauzer #oscartheschnauzer #dadsoftiktok #leonardodicaprio #robertdeniro #margotrobbie #michellepfeiffer #ellenburstyn #paulnewman #muse #dogsoftiktok #doglover #acting #director ♬ original sound - Francesca

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.