UPDATE #NOW

Leonardo DiCaprio: Το "Killers of the Flower Moon" έχει trailer, αλλά όλοι κοροϊδεύουν την κακή προφορά του


JTeam

19 Μαΐου 2023

Leonardo DiCaprio: Το "Killers of the Flower Moon" έχει trailer, αλλά όλοι κοροϊδεύουν την κακή προφορά του
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου

Περιμέναμε όλοι με λαχτάρα το trailer της νέας ταινίας του Martin Scorsese, γιατί πρωταγωνιστές είναι ο Robert De Niro και ο Leonardo DiCaprio. Το δραματικό crime western "Killers of the Flower Moon" περιγράφει την ιστορία του Ernest Burkhart, του ανηψιού του τοπικού ιδιοκτήτη ράντζων, που εμπλέκεται σε δολοφονίες της κομητείας.

Το trailer μόλις κυκλοφόρησε, και αν και όλοι συμφωνούν ότι είναι επικό, υπάρχει ένα πρόβλημα. Η προφορά του DiCaprio, που μιμείται τους Αμερικανούς του Νότου. Γλωσσολόγος δεν είμαι, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιες καταλήξεις ακούγονται περισσότερο ρώσικες και λιγότερο αμερικάνικες. Το Twitter πήρε φωτιά, έτσι όπως συνηθίζει να κάνει, με κάποιους να δηλώνουν κουρασμένοι από τις προσπάθειες του ηθοποιού να μιμείται διαλέκτους.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann και διαδραματίζεται στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του '20 και μία σειρά σφαγών, γνωστές και ως "Reign of Terror". Μέλη της κομητείας Osage Nation δολοφονήθηκαν από λευκούς, προκειμένου να κλέψουν τις περιουσίες τους, που προέρχονταν από πετρέλαια.

Η ταινία διαρκεί 3 ώρες και 26 λεπτά και αποτελεί την έβδομη συνεργασία μεταξύ του Scorsese και του DiCaprio. Η πρεμιέρα στις αίθουσες θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου, αλλά αργότερα θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της Apple TV+. Το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Lilly Gladstone, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, Jillian Dion και JaNae Collins.