UPDATE #NOW

Pedro Pascal και Ethan Hawke στο gay western "Strange Way of Life"- Έχουμε το trailer


Κλέλια Φατούρου

27 Απριλίου 2023

Pedro Pascal και Ethan Hawke στο gay western "Strange Way of Life"- Έχουμε το trailer
Η ταινία μικρού μήκους θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών

Πώς και πώς περιμέναμε αυτό την ταινία και αυτό το trailer. Οι λόγοι είναι προφανείς. Ο Pedro Pascal είναι ο hot daddy αυτού του κόσμου, ο Ethan Hawke είναι μία κλασική αξία, o Pedro Almodóvar αποτελεί εγγύηση, ειδικά σε ό,τι αφορά ένα story με queer χαρακτήρα.

Το western drama "Strange Way of Life", που διαρκεί μόλις μισή ώρα, διηγείται την ιστορία δύο πρώην εραστών, που είναι cowboys και συναντιούνται ξανά μετά από δεκαετίες. Το πολυπόθητο trailer έφτασε και ακούμε τον Silva (Pascal) να φωνάζει στον Jake (Hawke) ότι δεν τον αγάπησε ποτέ, όπως δεν αγάπησε και κανέναν άλλο. Μπορείς να καταλάβεις τι χαμός έγινε στο Twitter και πόσο ενθουσιασμένοι είναι όλοι με αυτή την ταινία μικρού μήκους, που έχει vibes από το Brokeback Mountain, αλλά είναι πολύ πιο ζωώδες, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της.

«Ένας άντρας (ο Pascal) καβαλά το άλογό του για να διανύσει μία έρημο και να συναντήσει τον Σερίφη Jake. 25 χρόνια νωρίτερα, ο Silva και ο Jake, δούλευαν μαζί ως πληρωμένοι πιστολέρο. Τον επισκέπτεται με την πρόφαση ότι του έλειψε ένας παλιός φίλος και γιορτάζουν αυτή την επανασύνδεση, αλλά το επόμενο πρωί αποκαλύπτεται ο πραγματικός λόγος» είναι η επίσημη περιγραφή της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών τον Μάιο.

Το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν οι: Pedro Casablanc, Manu Ríos, George Steane, Jason Fernández, Daniela Medina και άλλοι.