CELEBRITIES

Ρεμπέκα Λους: Η πρώην βοηθός του Μπέκαμ μιλά για τη σχέση τους - «Εκείνος φταίει που υπέφερε η γυναίκα του, πρέπει να πάρει την ευθύνη»


JTeam

24 Οκτωβρίου 2023

Ρεμπέκα Λους: Η πρώην βοηθός του Μπέκαμ μιλά για τη σχέση τους - «Εκείνος φταίει που υπέφερε η γυναίκα του, πρέπει να πάρει την ευθύνη»
«Εκείνος φταίει που υπέφερε η γυναίκα του. Εκείνος αποφάσισε να της πει ψέματα, να πει ότι δεν χρειαζόταν να της το πούμε. Εκείνος τα επέλεξε όλα»

Η Ρεμπέκα Λους θέλει να θυμίσει σε όλους πως, όταν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις, φταίνε κι οι δυο. Η πρώην βοηθός του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία έκανε μιντιακό χαμό το 2004, όταν αποκάλυψε αποκλειστικά στο News of The World ότι είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή, τώρα βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Μιλώντας στην Daily Mail, δήλωσε «ενοχλημένη» με τον τρόπο που μίλησε εκείνος για τη σχέση τους, στο ντοκιμαντέρ Beckham που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

«Παρουσιάζεται σαν το θύμα της υπόθεσης και με κάνει να φαίνομαι ψεύτρα. Το παρουσιάζει λες κι εγώ σκαρφίστηκα όλες αυτές τις απαίσιες ιστορίες. Το αφήγημά του, είναι “τι έπαθα ο καημένος”. Πρέπει να πάρει την ευθύνη».

Στο docuseries του Netflix, ο Μπέκαμ μιλά για το σκάνδαλο περί απιστίας που ξέσπασε το 2004. Δεν αναφέρει λεπτομέρειες, ούτε κατονομάζει τη Λους – επικεντρώνεται κυρίως στο πώς η στάση του κίτρινου Τύπου επηρέασε τη σύζυγό του, Βικτόρια, αλλά και τους παπαράτσι που παρενοχλούσαν τόσο την ίδια, όσο και τα παιδιά τους.

«Κάθε φορά που ξυπνούσαμε, νιώθαμε ότι συνέβαινε και κάτι άλλο. Πιστεύω ότι, τότε, κι οι δύο αισθανόμασταν ότι χάναμε ο ένας τον άλλο, αλλά επειδή πνιγόμασταν. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς το ξεπεράσαμε», είπε ο ποδοσφαιριστής.

«Η Βικτόρια είναι τα πάντα για εμένα», πρόσθεσε. «Το να τη βλέπω να πονάει έτσι, ήταν εξαιρετικά δύσκολο – είμαστε μαχητές, όμως. Και τότε, έπρεπε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον – έπρεπε να παλέψουμε για την οικογένειά μας. Κι ήταν μία μάχη που άξιζε να δώσουμε».

Η Λους εξήγησε ότι το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είναι ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει τώρα.

Ως προσωπική του βοηθός, έπρεπε να βρει σπίτι για την οικογένειά του στην Ισπανία. Εκείνος, τότε βρισκόταν στην Ασία και η Βικτόρια, στο Λονδίνο. Η τελευταία, μάλιστα, είχε ζητήσει από τη Λους να μιλά απευθείας σ’ εκείνη κι όχι στον σύζυγό της. Αυτός, ωστόσο, της έστελνε μηνύματα αργά το βράδυ.

Η Λους υποστηρίζει ότι του έγραψε τις οδηγίες που της είχε δώσει η σύζυγός του, δηλαδή να μην του μιλά απευθείας. «Δεν χρειάζεται να το πούμε πουθενά», φέρεται να ήταν η απάντησή της.

«Οι ιστορίες ήταν απαίσιες, αλλά αληθινές», δήλωσε η Ρεμπέκα Λους στην Daily Mail. «Και εκείνος έχει την ευθύνη για αυτό. Εκείνος φταίει που υπέφερε η γυναίκα του. Εκείνος αποφάσισε να της πει ψέματα, να πει ότι δεν χρειαζόταν να της το πούμε. Εκείνος τα επέλεξε όλα».

Ο Μπέκαμ αρνείται τον δεσμό τους, επιμένει ότι παρέμεινε πιστός στον γάμο του – ακριβώς όπως η Λους παραμένει πιστή στο δικό της αφήγημα. Είπε, μάλιστα, ότι ανακάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής έδειχνε τα σέξι μηνύματα που αντάλλασσαν στους φίλους του, και την κορόιδευαν όλοι μαζί, πράγμα που την πλήγωσε. Αυτός ήταν κι ο λόγος που μίλησε δημόσια για τη σχέση τους.

«Εγώ, έχω αποδεχτεί τις επιλογές μου, τα λάθη μου, έχω συμβιβαστεί με όλα», πρόσθεσε. Μάλιστα, εξήγησε ότι οι Μπέκαμ είναι μία πανίσχυρη οικογένεια και τώρα, με τη στάση του Ντέιβιντ, όλοι έχουν πέσει πάνω της.

«Κι εγώ έχω οικογένεια, κι εγώ έχω παιδιά, κι εκείνα έχουν πρόσβαση στο Google και μπορούν να δουν ντοκιμαντέρ», δήλωσε. «Και θέλω να ξέρουν ότι η μαμά τους ήταν αρκετά γενναία για να υψώσει το ανάστημά της απέναντι στους Μπέκαμ. Και να υπερασπιστεί την αλήθεια».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.