CELEBRITIES

Η Γούινι Χάρλοου ντύθηκε Κρουέλα Ντε Βιλ και απάντησε στους bullies της όπως τους άξιζε


JTeam

1 Νοεμβρίου 2023

Η Γούινι Χάρλοου ντύθηκε Κρουέλα Ντε Βιλ και απάντησε στους bullies της όπως τους άξιζε
SplashNews
Η Γουίνι Χάρλοου έστειλε ακόμα μία φορά ένα ηχηρό μήνυμα

Μέσα από μία υπέροχη στολή επέλεξε να γιορτάσει με τη σειρά της το Halloween, η Γουίνι Χάρλοου. Το 29χρονο μοντέλο - που κυριολεκτικά έχει αλλάξει τους κανόνες στη βιομηχανία της μόδας - ντύθηκε Κρουέλα Ντε Βιλ από την κλασική ταινία της Disney «Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας». Φορώντας μια δερμάτινη κάπα με υπερμεγέθη επιθέματα στους ώμους, μια μονόχρωμη περούκα και συνοδευμένη από μια σειρά αξιολάτρευτων κουταβιών, έκανε σίγουρα μία από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δε μιλάμε για μία απλή μεταμφίεση, αφού η Χάρλοου εκμυστηρεύτηκε μέσα από ένα Instagram post ότι η επιλογή της ήταν εμπνευσμένη από τους παιδικούς της bullies, οι οποίοι συχνά την εκφόβιζαν για τη λεύκη της.

«Μεγαλώνοντας με πείραζαν πολύ για το δέρμα μου», γράφει η Γούινι Χάρλοου στη λεζάντα του post της. «Με αποκαλούσαν όλα όσα ήδη ξέρετε... και Δαλματίας», εξηγεί η ίδια. Μάλιστα, στην ανάρτησή της τονίζει ότι το συγκεκριμένο παρατσούκλι της έμεινε πραγματικά και την έκανε να έχει «μια μικρή περιφρόνηση για την ταινία ως παιδί».

Στο ίδιο post, το μοντέλο αναφέρει πως ως ενήλικας πλέον, άρχισε να αγαπάει την ταινία, προσθέτοντας: «Συνειδητοποίησα πόσα έχασα από αυτή την ταινία ως παιδί εξαιτίας του ότι με κορόιδευαν». «Προσεύχομαι κανένα παιδί να μη χάσει (την ταινία) εξαιτίας των άλλων! Είστε τέλειοι όπως ακριβώς είστε», καταλήγει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.