CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: Ηθελε να δημιουργήσει μια ταινία για τη ζωή του και να τον υποδυθεί ο Ζακ Έφρον


JTeam

3 Νοεμβρίου 2023

Μάθιου Πέρι: Ηθελε να δημιουργήσει μια ταινία για τη ζωή του και να τον υποδυθεί ο Ζακ Έφρον
splashnews.com
Ο Μάθιου Πέρι ήθελε να να δημιουργήσει μια ταινία για τη ζωή του και να έχει φτιάξει μια βιογραφία

Ο Μάθιου Πέρι ήλπιζε να ξανασυναντηθεί με τον συμπρωταγωνιστή του στο 17 Again, Ζακ Έφρον, για ένα πολύ ιδιαίτερο project. Η entertainment reporter Αθηνά Κρόσμπι, η οποία φωτογραφήθηκε να δειπνεί με τον Πέρι μια μέρα πριν τον θάνατό του, αναφέρει στο PEOPLE τι είχε στο μυαλό του για το μέλλον ο πρωταγωνιστής από τα FRIENDS.

Η ηθοποιός και μοντέλο προσθέτει «Ηθελε να δημιουργήσει μια ταινία για τη ζωή του και να φτιάξει μια βιογραφία. Ήθελε τον Ζακ Έφρον, που τον είχε ήδη υποδυθεί, διότι είχε κάνει εξαιρετική δουλειά».

Jenny.Gr
splashnews.com

Ο Πέρι και ο Έφρον πρωταγωνίστησαν μαζί στη κωμωδία του 2009 17 Again. Στην ταινία, ο Μάθιου Πέρι υποδύεται τον Μάικ Ο'ντόνελ, έναν άτυχο μεσήλικα με μια αδιέξοδη δουλειά, δύο παιδιά που τον μισούν και μια σύζυγο που μόλις έκανε αίτηση διαζυγίου. Αλλά η μαγεία χτυπά τον Ο'ντόνελ σε μια στιγμή απόγνωσης, γυρίζοντάς τον πίσω στα 17, όπου τον υποδυόταν στα 17 του. Του δόθηκε ξανά η ευκαιρία να ζήσει τη ζωή του, αλλά μάλλον αυτό που χρειαζόταν ήταν να εκτιμήσει αυτό που ήδη είχε.

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο L.A. το Σάββατο μετά από εμφανή πνιγμό. Η αστυνομία είπε στο TMZ πως δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στη σκηνή.

Την Κυριακή η οικογένεια εξέδωσε μια δήλωση στο PEOPLE λέγοντας «Είμαστε αποκαρδιωμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφου. Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, ως ηθοποιός και ως φίλος. Όλοι ήσασταν πολύ σημαντικοί για αυτόν και εκτιμούμε την τεράστια εκδήλωση αγάπης σας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.