CELEBRITIES

Με αυτό το τραγούδι αποχαιρέτησαν τα «Φιλαράκια» τον Μάθιου Πέρι


JTeam

4 Νοεμβρίου 2023

Με αυτό το τραγούδι αποχαιρέτησαν τα «Φιλαράκια» τον Μάθιου Πέρι
Instagram/ mattyperry4
Συγκλονιστικοί στίχοι και μελωδία.

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι μας συγκλόνισε όλους, λες και χάσαμε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο, ένα στήριγμα, έναν κολλητό που του λέγαμε τα πάντα και μας έκανε να γελάμε με μια ατάκα, μια ματιά του.

Ο ηθοποιός κηδεύτηκε στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής (ξημερώματα στην Ελλάδα) στο κοιμητήριο που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

Εκεί μάλιστα έχουν έχουν ενταφιαστεί πολλοί σταρ του Χόλιγουντ όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μάικλ Τζάκσον και η Λουσίλ Μπολ..

Δίπλα του είχε όλα τα «Φιλαράκια» του, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ, την 84χρονη μητέρα του, τον πατέρα του και τον πατριό του -ήταν ένας από αυτούς που σήκωσαν και το φέρετρο -άλλους συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού με μια διασκευή του συγκλονιστικού τραγουδιού του Peter Gabriel «Don't Give Up» -μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές, αφού όλοι ξέσπασαν σε δάκρυα, σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα και τους αυτόπτες μάρτυρες.

«Δεν έχει μείνει καμία μάχη ή έτσι φαίνεται, Είμαι ένας άνθρωπος που τα όνειρά του έχουν όλα εγκαταλειφθεί, Έχω αλλάξει το πρόσωπό μου, έχω αλλάξει το όνομά μου, Αλλά κανείς δεν σε θέλει όταν χάνεις» και «Μην το βάζεις κάτω, γιατί έχεις φίλους, Μην το βάζεις κάτω, δεν είσαι ο μόνος, Μην το βάζεις κάτω, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι, Μην το βάζεις κάτω, έχεις ακόμα εμάς» είναι μερικοί από τους στίχους του.

Και ναι, αφορά σε έναν άνθρωπο που παλεύει με τους δαίμονές του, τους εθισμούς του και όλα όσα τον κρατάνε πίσω, στο σκοτάδι και δεν τον αφήνουν να βγει στο φως.

Ο Sir Elton John μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι το τραγούδι αυτό τον έκανε να βρει ξανά το δρόμο προς την νηφαλιότητα και να κόψει μαχαίρι τους εθισμούς του.

Ακούστε το τραγούδι:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.