CELEBRITIES

Η Σάρον Στόουν για τη σεξουαλική παρενόχληση από στέλεχος της Sony: «Έβαλε το πέος του μπροστά στο πρόσωπό μου»


JTeam

9 Νοεμβρίου 2023

Η Σάρον Στόουν για τη σεξουαλική παρενόχληση από στέλεχος της Sony: «Έβαλε το πέος του μπροστά στο πρόσωπό μου»
Η ηθοποιός μιλά πρώτη φορά για όσα έχει βιώσει στον χώρο και διατίθεται να δεχτεί τη συγγνώμη όσων της φέρθηκαν άσχημα

Πίσω στο 2018, η εκπομπή CBS Sunday Morning ρώτησε τη Σάρον Στόουν αν είχε υποστεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ. Η ηθοποιός έβαλε τα γέλια. «Είμαι σ’ αυτήν τη βιομηχανία εδώ και 40 χρόνια», απάντησε στον δημοσιογράφο. «Μπορείς να φανταστείς πώς ήταν ο χώρος όταν ξεκίνησα, πριν 40 χρόνια, με τη δική μου εμφάνιση; Τα έχω δει όλα».

Φέτος, εμφανίστηκε στο podcast της Κέλι Ρίπα, Let’s Talk Off Camera, και αποκάλυψε για πρώτη φορά μια από τις εμπειρίες της. Εκείνος, ήταν επικεφαλής της Sony. Εκείνη, ήταν πολύ μικρή – δεν είχε γυρίσει ακόμη στο Βασικό Ένστικτο και το Casino, δεν είχε γίνει σταρ. Πήγε στο γραφείο του για μίτινγκ, νομίζοντας ότι θα μιλούσαν για δουλειά. Τελικά, έβγαλε το πέος του και στάθηκε μπροστά στο πρόσωπό της.

Δεν αποκάλυψε το όνομά του, βέβαια. Η Σάρον Στόουν είπε πως είχε ενθουσιαστεί που θα φορούσε «ξεχωριστό outfit για να συναντήσει τον head της Sony». Φόρεσε «jacket Ralph Lauren με βολάν στον ώμο» και «τζιν φούστα με μεγάλο βολάν στο κάτω μέρος», και καουμπόικες μπότες.

«Πήγα στο γραφείο του και ήταν, ξέρεις, πίσω στο ’80, οπότε ο καναπές ήταν περίπου στο πάτωμα», συνέχισε. «Ήταν αυτοί οι χαμηλοί, γιγάντιοι καναπέδες και τα γόνατά μου έφταναν στον λαιμό μου και, φυσικά, είμαι και τόσο ψηλή έτσι κι αλλιώς, οπότε ήταν σαν να βλέπεις δύο πόδια να κάθονται σταυρωτά στον καναπέ, και εκείνος κουνιόταν πέρα-δώθε στο γραφείο του και έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα».

Της είπε: «Α, ισχύουν όσα λένε για σένα και είσαι η ομορφότερη. Δεν έχουμε δει καμιά σαν εσένα εδώ και δεκαετίες. Όλοι μιλούν για εσένα και σε κοιτάνε. Έχεις ευφράδεια λόγου. Είσαι τόσο έξυπνη και όμορφη, και τα μαλλιά σου».

«Έπειτα, με πλησίασε και στάθηκε μπροστά μου. Είπε, “Αλλά πρώτα…” και έβγαλε έξω το πέος του, μπροστά στο πρόσωπό μου. Φυσικά, ήμουν πολύ νέα και αυτό που κάνω όταν αισθάνομαι άβολα, επειδή είμαι γενικά δραστήριος και ζωηρός άνθρωπος, είναι το να γελάω. Ξεκίνησα να γελάω και να κλαίω ταυτόχρονα, και δεν μπορούσα να σταματήσω, αφού με είχε πιάσει νευρικό. Δεν μπορούσα να σταματήσω και δεν ήξερε τι να κάνει. Οπότε, φυσικά, το ξανάβαλε μέσα και βγήκε από την πόρτα πίσω από το γραφείο του, άρα εγώ κατάλαβα ότι έφυγε, και δεν ήξερα τι να κάνω».

Η Στόουν πρόσθεσε πως «καθόμουν εκεί, και τελικά ήρθε η γραμματέας του και με οδήγησε προς την έξοδο. Και δεν ήταν καν η τελευταία από τις πολλές αντίστοιχες εμπειρίες που είχα στην καριέρα μου».

Η ηθοποιός δήλωσε ότι πάντα θα δέχεται τη συγγνώμη των ανδρών του Χόλιγουντ που της φέρθηκαν άσχημα. Κι είχε ένα μήνυμα για εκείνους που δεν θα ζητούσαν συγχώρεση: «Μην τολμήσεις να καθίσεις δίπλα μου ποτέ, γιατί αν ξανακαθίσεις δίπλα μου, θα σηκωθώ δημόσια και θα πω “είπα, μην κάθεσαι δίπλα μου”, οπότε πιστέψτε με».

«Έχω πάει σε πρεμιέρες που η μοναδική άδεια θέση ήταν δίπλα μου, και είχα βάλει άντρες να καθίσουν στα σκαλιά ή στον διάδρομο επειδή ξέρουν, πως αν έχεις δώσει εμπειρία #MeToo σε εμένα ή οποιονδήποτε άλλον, μην καθίσεις πλάι μου, αν δεν ζητήσεις συγγνώμη», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.