CELEBRITIES

Για να κλείσει καλά η εβδομάδα: Η ζωή του Έλον Μασκ θα γίνει ταινία και θα τη σκηνοθετήσει ο Αρονόφσκι


JTeam

10 Νοεμβρίου 2023

Για να κλείσει καλά η εβδομάδα: Η ζωή του Έλον Μασκ θα γίνει ταινία και θα τη σκηνοθετήσει ο Αρονόφσκι
Splash News
Το σενάριο θα βασιστεί στην επίσημη βιογραφία του Έλον Μασκ που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο

Σίγουρα αυτό που σου έλειπε ήταν μία ταινία με τη ζωή του Έλον Μασκ. Ε, αυτή η ταινία που περίμενες είναι σε στάδιο ανάπτυξης. Η ταινία θα γίνει από την αμερικανική ανεξάρτητη εταιρείας παραγωγής Α24, ενώ τη σκηνοθεσία του φιλμ θα αναλάβει ο Ντάρεν Αρονόφσκι, αναφέρει το Variety.

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι, μεταξύ άλλων έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Μαύρος Κύκνος», «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο» και το πρόσφατο «Η φάλαινα».

Το σενάριο θα βασιστεί στην επίσημη βιογραφία του Έλον Μασκ, την οποία έγραψε ο Αϊζακσον Γουόλτερ και κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το Variety αναφέρει ότι υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός από στούντιο και κινηματογραφιστές που θα αναλάμβαναν το project, αλλά τελικά η Α24 ήταν η νικήτρια.

Ο Μασκ έγινε αρχικά γνωστός με την ίδρυση της SpaceX, της αμερικανικής ιδιωτικής εταιρείας αεροδιαστημικής τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών διαστημικών μεταφορών, το 2002. Υπήρξε επίσης επενδυτής στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla και έγινε ο CEO της παραμένοντας σε αυτή τη θέση μέχρι το 2018.

Πρόσφατα, ο Μασκ αγόρασε το Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μετονομάζοντάς το σε X.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.